Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Παρολο που δεν συμπαθησα το ονομα, απο τις φωτογραφιες δεν μπορουσα να ξεκολλησω τα ματια μου και αποφασισα να την κανω δωρο στον εαυτο μου. Η συνεννοηση με το γραφειο τυπικη, γρηγορη και βρεθηκε κοινη ελευθερη ωρα και για τους δυο μας.
Με την πρωτη ματια μου εδωσε την εντυπωση οτι την βρηκα κουρασμενη αλλα ηταν βαθυτεροι οι λογοι της οχι και τοσο καλης εκφρασης στο προσωπο. Μετα απο μερικα λεπτα που η προσοχη της επικεντρωθηκε στην στιγμη, βελτιωθηκε σε σημειο που αρχισε να χαμογελα ομορφα.
Συνολικα ειναι μια ομορφη γυναικα η οποια εχει ξεπερασει τα 30 ετη με αποτελεσμα να μην εχει το τελειο δερμα στο προσωπο αλλα εχει ενα σωμα πολυ δυνατο, καλυτερο απο το αναμενομενο για την ηλικια της.
Πρωτος μου στοχος ηταν να την φιλησω στο στομα και εγινε μια ωραια πραγματικοτητα με την επιπλεον βαρυτητα που εδωσε σε αυτο το σημειο. Ηδη απο πριν με την κουβεντα ειχα καταλαβει και ειχε καταλαβει και εκεινη οτι ταιριαζαμε και το πηγαιναμε για gfe.
Με χαδια και απαλα γλειψιματα συνεχισαμε μεχρι που καναμε ενα 69 απο τα καλυτερα που εχω κανει τελευταια. Εχει ενα ομορφο μουνακι περιποιημενο, καθαρο και ατριχο ενω η κωλοχαραδα της αποκαλυπτει μια ομοιος περιποιημενη κωλοτρυπιδα. Η πιπα της φανερωνε μια βαθια γνωση του στοματικου αλλα και μια επιθυμια για την πρακτικη αυτη που εχουν μονο οι αληθινες πουτανες.
Μια, δυο, τρεις φορες την εκοψα απο το χυσιμο την τελευταια στιγμη και την τεταρτη αποφασισα να λουσω τα βυζια που πριν ειχα γλυψει με το σπερμα μου. Ειδα τα ματια της να με κοιτανε και να λαμπουν ενω οι ριπες σπερματος πιτσιλισαν ολη την περιοχη του στηθους της.
Για να μου ξαναπροκαλεσει την στυση εγλειψε και τα αρχιδια με πολυ ωραιο τροπο, η Ταττι εχει μια ιδιαιτερη αγαπη για το καυλι και τα αρχιδια.
Εμενε μονο να την γαμησω και ειχαμε αρκετο χρονο για να την ευχαριστηθω. Στηθηκε στα τεσσερα σαν καλο κοριτσι με το ομορφο μουνακι να με προσκαλει και ενα δαχτυλο να δειχνει τον δρομο. Η αισθηση μεσα ωραια, υγρη και ζεστη απο τις καυλες που ειχε. Η συμμετοχη με βογγητα αλλα οχι πολλες κινησεις παρα μονο ενα καλο στησιμο για να γαμαω οπως θελω. Στα τελευταια λεπτα σαν να ξεκλειδωσε κατι και αρχισε να καρφωνει το μουνι της πανω μου πραγμα το οποιο εφερε πολυ γρηγορα το χυσιμο.
Αν δεν ειχαμε τοσο καλη χημεια η εμπειρια μου μαζι της ισως να μην ηταν τοσο καλη λογο του οτι δεν ειναι η γυναικα που θα σου δωθει ολοκληρωτικα απο την αρχη, θελει λιγο υπομονη και επιμονη για να ερθει στην επιθυμητη κατασταση.
Σε συνολο η εμπειρια μου μαζι της ηταν απο καλη μεχρι πολυ καλη και αξιζει μια μελλοντικη επισκεψη, αν βεβαια συνεχισει να περιποιειται τον εαυτο της οπως τωρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.823
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 THV, TOMCRUISE, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού