Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 21 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συναντηση εγινε στο χωρό μου τον περασμενο Αυγουστο. Η κοπέλα επιλεχθηκε λόγο ελλειψης αξιόπιστων αλλων επιλογων.

Η κοπε΄λα ηρθε στην ωρα της στο χώρο μου αλλα αδιαφορα ντυμενη με ενα μαυρο συνολο παντελώνας και τοπ . Ωστόσο ήταν χαμογελαστη , ευγενικη και με διαθεση.
Δήλωσε 24 ετων απο Ουκρανια, μενει με το γκόμενο στην Πολη. Δεν την πολυπίστεψα οσο αφορα το γκόμενο αλλα μου φανηκε οτι το λεει για να αποθαρρυνει τους επίδοξους πελάτες/ναυαγια που θέλουν να την βγαλουν γκόμενα.

Απο θέμα εμφανισης η κοπέλα είναι οπως στις φωτο με πιο κοντο μαλλι που μοιαζει με καρε αλλα μακρυτερο. Το κοριτσι της διπλανης πόρτας. Κορμι περίεργο , αμφορεας, μου θύμισε μετριες ελληνιδες που τις πηδας μόνο αν στην πέσουνε αυτες. Εχει φυσικό στήθος και είναι καθαρη απο ταττου και χαιμαλιά. Γενικα η εμφανιση ειναι και το βασικο μειον της κοπέλας. Περιμένεις κατι καλύτερο σε αυτο το price range. Ωστοσο τα αρνητικα σταματουν εκει.

Στο Social κοπελα πέρνει το αιμα της πίσω , καθως μιλάει πολυ καλα αγγλικα , εχει συγκροτημενη σκεψη και μπορεις να πεις 2 κουβεντες διχως προβλημα. Η ιδια δειχνει να ξέρει να συμπεριφερθει στο ραντεβου και σε κανει να νιώσεις ανετα μαζι της. Μπορει να σταθει και σε πολυωρο ραντεβου. Πίνει λίγο αλκοολ και καπνίζει ηλεκτρονικο και μεχρις εκει . Τα κακα παιδια θα απογοητευτουν.

Στον αγώνα η κοπέλα ειναι τιμιότατη . Φιλαει πολυ ωραια, κανει καλο στοματικο ωστόσο δεν δεχεται γλυφομούνι και αυτό θα δυσαρεστησει αρκετους. Παρόλα αυτα η κοπέλα δεν χρειαστηκε τζελ μαζι μου τουλάχιστο, ουτε ειχε προβλημα με το μεγεθος. Ειναι αρκετα αυθόρμητη και δοτική στο σεξ χωρις μα και μου . Αντεχει στο γρη΄γορο ρυθμο και γενικα μου εδωσε την εντύπωση οτι εχει την εμπειρια να ανταποκριθει στις απαιτησεις του ραντεβου . Παιχτηκαν 2 καλοι γυροι με πολυ καλο CIM στο τελος.

Συνοψίζοντας η Τινα ειναι μια τίμια εσκορτ του γραφειου που ευκολα μπορει να ανταποκριθει στις αναγκες του μεσου πελατη. Προτεινεται σε αυτους που δεν δεινουν εμφαση στην εμφανιση αλλα στις υπηρεσειες. Αυτους η Τινα θα τους καλυψει απολυτα. Οσοι θέλετε εμφάνιση και κορμι μοντελου , κοιταχτε αλλου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 25, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.897
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, Antonis_Greece4, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2023
Αὐτές τὶς μέτριες Ἑλληνίδες δέν τὶς πηδᾶμε ἀκόμη καί ἄν μᾶς τὴν πέσουν!
review reaction 3 srek7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1