Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τέλεια η κοπέλα παιδιά... άμα το σκέφτεστε ακόμα πάρτε την απόφαση πριν φύγει... Είναι όμορφη σε σώμα και πρόσωπο με τα βυζιά να είναι το μόνο πειραγμένο σημείο πάνω της αλλά ωραία δουλειά από πραγματικό μάστορα.
Την πήρα για μια ώρα δοκιμαστικά, πριν διαβάσω κριτικές... μου την πρότεινε η τηλεφωνήτρια.
Στην πίπα και σε όλα τα προκαταρκτικά με περιποιήθηκε σαν άρχοντα, θα κάνει όλα όσα ξέρει για να σιγουρευτεί ότι θα περάσεις καλά.
Ήταν αρκετά ομιλητική αλλά εδώ με τα αγγλικά δεν μας έκανε την χάρη να τα μάθει μπας και πούμε κάτι σωστό μαζί της. Από την άλλη όταν κάναμε σεξ δεν άκουγα τίποτα άλλο εκτός αναστεναγμούς και βογγητά, όχι ψεύτικα πάντως.
Έδωσε σκληρό αγώνα την μια ώρα που ήμασταν μαζί αφού είδα ότι είναι ικανή και την παίδεψα να πω την αλήθεια. Έχυσα δύο φορές μια στα βυζιά και μια στον κώλο. Καμία βιασύνη, και ποικίλους τρόπους να δείχνει ότι γουστάρει και είμαι σίγουρος ότι βαθιά μέσα της έχει την ανάγκη να γαμιέται και γι αυτό κάνει τόσο καλά την δουλειά.
Τα φιλιά της ήταν ηδονικά και ο τρόπος που κόλλησε το κορμί της πάνω στο δικό μου και τριβόταν ήταν αδιαμφισβήτητα σημάδι αληθής έλξης και μια καυλωτική αρχή.
Μετά το τσιμπούκι, της έκανα γλειφομούνι που πέρασε και από πίσω για λίγο. Περιποιημένη και καθαρή λες και ήμουν ο πρώτος πελάτης παρόλο που ήταν αργά το βράδυ το ραντεβού.
Στο γαμήσι ήταν παθιάρα αλλά στον υποτακτικό ρόλο. Καλά στησίματα και μικρές κινήσεις καύλας συνοδευόμενες με φωνές. Η τρυπά στενή και αντιδραστική με υγρά. Τα κολομάγουλα είναι για πολλές σφαλιάρες και οι αντοχές της το επιτρέπουν.
Επαγγελματίας με δυο λόγια, μια Λατίνα από τις λίγες....
Πιθανόν να κουραστεί κάποια στιγμή και γι αυτό δεν έχω κάποια ευθύνη, όσοι την προλάβετε στην κατάσταση που είναι τώρα είστε τυχεροί. Καλά σας γαμήσια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 26, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quarantaris, THV, mancunian1986 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού