Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 33 10
Call-Girls 123956
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κανονικές βαθμολογίες
Εμφάνιση πρόσωπο 8
Εμφάνιση σώμα 9
Γενική συμπεριφορά 9
Επικοινωνία 8
Διάθεση στο σεξ 10
Σχέση αξιας/κόστους 9
Ημερομηνια ενδεικτικη. Συνάντηση στο χώρο της Μιλενας με εύκολη και γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο. Χρειάστηκε να περιμένω 5-10 λεπτά παραπάνω για να ανέβω αλλά δεν με πείραξε. Υποδοχή με διάφανο κορμάκι και τα εσώρουχα να φαίνονται. Δωματιο συμμαζεμενο και καθαρο. Σώμα, κορμαρα, οτι ακριβως βλεπουμε στις φωτο, βυζι φτιαγμένο αλλά πολύ ωραίο. Το προσωπο λίγο πιο σπασμένο κοντά στα 35 πρέπει να είναι αλλά όμορφο λάγνο βλέμμα. Χαμούρεμα και βουρ για ντουζάκι. Βγήκα και της άρχισα ένα σπατουλασμισμα με ελαφρύ δαχτυλιασμα. Υγραθηκε σχετικά ευκολα με όμορφα επιφωνήματα καύλας. Είχα ήδη φτιαχτεί, μου άρχισε ένα ωραίο Ισπανικό, ακολούθησε πιπα την οποία έκοψα για να μην με τελειώσει γρήγορα. Το πήγαμε σε κλασική στάση που την είχα από κάτω, με πολύ καυλωτικα επιφωνήματα, τρυφερά φιλιά και αγκαλιές. Η φάση ήταν GFE και είχαμε καλή χημεια και έτσι μετά από κάνα 5λεπτο τελείωσα. Μετά το ντουζ άμεσα ξεκίνησε μόνη της χωρίς χασομερια νέο γύρο πιπας που με έφτιαξε γρήγορα. Παίχτηκαν διάφορες στάσεις. Καουμποισα, κύπελλο και doggy. Στο κύπελλο υποτίθεται ότι τελείωσε, δεν παίρνω και όρκο, αλλά πειστική ήταν. Με εκανε να νιωσω οτι γουσταρε την φαση. Για τελειωμα το γυρίσαμε πάλι σε πιπα αλλα δε με αφηνε να βγαλω την καποτα. Της λέω να την βγάλουμε και μου απαντάει είναι έξτρα. Μωρέ τι λες, ποιο έξτρα? If you finish με ρωτάει. If I will finish I will pay της λέω. Τέλος πάντων βρέθηκε γρήγορα άκρη, ξεπέρασα και το μικρό ξενερωμα. Με πήγε ένα δεκάλεπτο σερί πιπας με deep throat και απολαυστικά ρουφηγματα, περάσματα από τα αρχιδια και τελείωμα στο σωμα. Η φάση ήταν τέτοια που μόνο που τα σκέφτομαι να ξανακαυλωνω. Διάβασε καλά τα θέλω μου, ξενέρωσα λίγο με το θέμα του σκούφιου στην πιπα αλλά το διόρθωσε μετά. Η ουσία είναι ότι έφυγα με χαζό χαμόγελο ευτυχίας και την σκέψη της για πολύ ώρα κεφάλι μου. Το σώμα της και ειδικά ο κωλος είναι ποιημα. Η φάση κύλισε γενικά όπως μου αρέσει και τίμησε τα λεφτά της. Γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικές κοπέλες, αλλά αν δεν έβρισκα κάποια άλλη δυνατη επιλογή σίγουρα θα την ξαναέβλεπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KanyeEast, doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2023
θα σε καταγγειλω για λογοκλοπη τιτλου...
review reaction 3 hornyasfuck, Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1