Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 21 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να τη συναντήσω αλλά για κάποιο λόγο δεν την επέλεγα. Αυτή τη φορά όμως δεν δίστασα και κάλεσα στο γραφείο για να κλείσω το ραντεβού αφού διάβασα την τελευταία της κριτική.
Έφτασε στην ώρα της. Το ντύσιμο όντως θέλει δουλειά. Φορούσε ένα τιραντέ μπλουζάκι, ζαχαρί παντελόνι και Smith (έλεος όχι και Smith). Μαγγωμένη στην αρχή αλλά μετά οκ. Πέφτουν τα πρώτα γλωσσόφιλα και πάει για μπάνιο. Επιστρέφει με την πετσέτα, η οποία βγήκε αμέσως.
Συνολικά στην εμφάνιση. Βγάλτε πολύ λάμψη από τις φωτό. Άλλο πρόσωπο με κοντό μαλλί και σημάδια ακμής. Στήθος 2ρι σε ελαφριά πτώση. Καλό στην αφή και τίμιες ρόγες. Μετρίου αναστηματος, όπου ο κώλος της μου άρεσε πάρα πολύ. Όπως και τα πόδια της. Έχει τον σωματότυπο που μου αρέσει.
Παίχτηκαν 2 γύροι, όπου στον δεύτερο δεν είχαμε αίσιο τέλος λόγω πολύ ιδρώτα από μέρους μου.
Στο σεξ τη βρήκα πολύ καλή. Δεν έχει πρόβλημα με τα μεγάλα εργαλεία. Πιπα καλή χωρίς καθόλου χέρι. Ούτε καν για στήριξη. Στησίματα εξαιρετικά σε όλες τις στάσεις, ειδικά στα 4. Συμμετέχει ενεργά με ωραίες φωνούλες. Δεν λέει όχι στα δυνατά μπασιματα, τον γρήγορο ρυθμό και τις σφαλιάρες στα κωλο μάγουλα. Στο γλύψιμο κατεβάζει πολλά υγρά και τελειώνει με σπασμούς. Περνάει και από τις μπάλες. Γλωσσόφιλα και δαχτυλιασμα όλη την ώρα. Όταν την εγλυφα δέχθηκε 2 μπροστά. Αν και ήμουν διστακτικός στην αρχή σύμφωνα με την τελευταία κριτική, δεν το αρνήθηκε. Από καθαριότητα ήταν οκ. Γενικά πέρασα πάρα πολύ καλά. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αν εξαιρέσω το ντύσιμο και το πρόσωπο, για μένα είναι μια πολύ καλή περίπτωση που θα την ξανά έβλεπα άνετα, από την στιγμή που πήρα ότι ήθελα, χωρίς μα και μου και φυσικά τζελ. Επίσης τα αγγλικά της πάρα πολύ καλά και στην ώρα του social επικοινωνείς άνετα. Ευδιαθετη με θετική αύρα και όρεξη να ευχαριστήσει τον πελάτη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 18, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, tsitsigos και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2023
Ρε μεγαλε ελεος. Ουτε ο γκόμενος της δεν τα γραφει αυτα. Σιγουρα τίμια η Τινα και καλη στις υπηρεσειες και στο σοσιαλ αλλα κορμι μετριοτατο . Σιγουρα οχι για εσκορτ των 140.
review reaction 1 old boy
28 Οκτωβρίου, 2023
Συγνώμη για το γούστο μου αλλά αυτά τα σώματα προτιμώ και όχι τα πετίτ. Αν ήμουν ο γκόμενός της θα έβαζα στο πρόσωπο 8-9 και όχι 6. Θα έβαζα φωτογραφίες ακριβέστατες και όχι παραπλανητικές. Για τα 140 συμφωνώ απόλυτα. Όχι όμως λόγω σώματος αλλά για μένα λόγω προσώπου. Από την άλλη, τις τιμές των γραφείων τις έχεις δει? Το 80% είναι 150 και πάνω. Αυτές τα αξίζουν? Ζητάει η άλλη 160 χωρίς να φιλάει και με ένα κιλό τζελ και όχι το ένα όχι το άλλο. Οι τιμές είναι αδικαιολόγητα υψηλές σε όλες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2