Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 4 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Όπως λέει κνο τίτλος.την επατησαμεν. Τον κορίτσι αρκετά διαφορετικό με σχέση τις φώτο.πολυ βάψιμο σε υπερβολικό βαθμό γέμισαν τα σεντόνια σκιες και μαύρα μολύβια.Σώμα ωραίο ειδικά για τους λάτρεις των πετίτ.Πίπα λίγο άνω του μέτρου. Ντίπθρο δν μπορούσε σε μεσαία τσαπού.Αλλά δν της αρέσει να κάνει πιπα γ.τ μέσα σε 2 λεπτά μ πε να την μαμήσω.Εκει τ κορίτσι δν αντέχει..Σφυροκοπούσα κ 2 φορές με σταμάτησε. Το αστείο είναι εκει π έβγαζε ψεύτικες κραυγές , παίρνει σοβαρό φωνή κ μου λέει πιο σιγά με πονάς.Το κορίτσι για αυτό είναι ηθοποιός-πορνοσταρ. Επίσης με χάλασε στο ότι έκρυβε συνέχεως το πρόσωπο της είτε με τν πιπα είτε στ σεξ..Πήγα να την πάρω στους ώμους ορθια δν μ άφησε.ΕΕ ρε φίλε για αυτό το λόγο είναι τα μινιόν κορμιά. Αλλά το χειρότερο είναι ότι περνάει μισή ώρα κ της λεω-με βλέπει κουρασμένο και αρχίζει να ντύνεται το κορασιο .Και την ρωτώ 1 εκσπερμάτωση περιλαμβάνει 1 ώρα?όχι αλλά σε βλέπει κουρασμενοχαχαχα .Κ σορρυ αυτός είναι ο λόγος να ντύνεσαι κ ν βιάζεσαι.Σε πληρώνω γ 1 ώρα κ σκοπός είναι να καβλωνεις τον πελάτη. Τι ξεπέτα είναι αυτή. Ντεκαβλε τελείως.Της λέω άμα θες να φύγεις θα σ πληρωσω γ μισή ωρα-100€ κ μ λέει όχι.τεσπα με νευριάζει και χυνω κ τελειώνω .Αν είναι δυνατόν. Τόσο εύκολα βγαίνουν τα λεφτά πχιααα .Πονηρουλα μας βγήκε κ λογικά οι προηγούμενες κριτικες δυστυχώς είναι φέικ..έχω παρατηρήσει αφού είναι έμπειρος στ χώρο,δεν υπάρχει εκσορτ π ν τιμά τα λεφτά κ μας κακομαθαινουν κ πέφτουν τα στάνταρ.
Καλη συνέχεια κ προσέξτε γτ κυκλοφορούν αρκετές φολες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 23, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 C.G.A, Yatoputso, KALLIMAXOS και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2023
τι γινεται εδω? μεχρι τωρα οι αλλοι την εκθειαζαν
review reaction 1 Nik00, makao, hornyasfuck
26 Οκτωβρίου, 2023
Βοηθάς κόσμο με αυτά που γράφεις να μην κλάψουμε τα λεφτά μας δικέ μου ,εύγε
review reaction 1 Nik00, Colibri, makao και 1 ακόμα μέλος
26 Οκτωβρίου, 2023
καλα κ στο σχεση αξιας κοστους γιατι της εβαλες 10?
για να μας τρολαρεις?Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 geoMan, hornyasfuck, Antonis78
26 Οκτωβρίου, 2023
Κ θα την πατάς μονίμως γιατί όλες οι κριτικές σου είναι αρνητικές οπότε μάλλον εσύ κάτι δεν κάνεις καλά! Άσε αυτό το σπορ δεν σου πάει καθόλου!
review reaction 1 review reaction 4 GLOCK19, geoMan, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
26 Οκτωβρίου, 2023
" Το αστείο είναι εκει π έβγαζε ψεύτικες κραυγές , παίρνει σοβαρό φωνή κ μου λέει πιο σιγά με πονάς.Το κορίτσι για αυτό είναι ηθοποιός-πορνοσταρ."
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 Nik00, hornyasfuck
26 Οκτωβρίου, 2023
πάντως στο δικό μας γραφείο δεν έγινε εχτές καμία παρατήρηση από πελάτη μας
Μήπως η κριτική σας είναι παλαιότερη και σε άλλο γραφείο;
review reaction 3 review reaction 1 Colibri, hornyasfuck, Antonis78
27 Οκτωβρίου, 2023

Γκαλαγκούτσα; 40 χρόνια μάστορας κι αυτήν την στάση δεν την έχω ματακούσειΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο
27 Οκτωβρίου, 2023
άλλαξε γραφείο????
S
sergio11
17 Φεβρουαρίου, 2024
Φίλε είτε σου έστειλαν άλλη κοπέλα είτε την πέτυχες σε κακή μέρα. Οι φωτογραφίες είναι 100% ακριβείς. Ίσως και πιο ωραία από κοντά.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9