Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ή αλλιώς μια κουκλίτσα που σκορπά φως και χαρά, ή αλλιώς σεξ κάτω από τα άστρα στη πόλη του φωτός. Στο κάτω κάτω η κοπέλα έχει έναν Παριζιάνικο αέρα.

Είχα αρκετές αμφιβολίες αλλά η Καίτη με διαβεβαίωσε ότι η κοπέλα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση κι έτσι την κλείδωσα, μη δίνοντας σημασία στις προηγούμενες κριτικές για διάφορους λόγους. Οι αμφιβολίες είχαν να κάνουν κυρίως με την τιμή, γιατί σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε το συνολικό πακέτο τόσο σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες.

Η αλήθεια είναι ότι μπορούσα να τη συναντήσω νωρίτερα, αλλά οι αμφιβολίες μου καθυστέρησαν τη συνάντηση.

Η κοπέλα είναι πράγματι πολύ όμορφη και πολύ ευγενική με υπέροχο χαμόγελο, και υπέροχο νεανικό σώμα. Μαλλιά χρυσαφένια μακριά και περιποιημένα. Εκπέμπει μια ανεξήγητη χαρά, μου θύμισε αρκετά την Stefania, αλλά και τη Bella 6, από το ίδιο γραφείο, είναι πολύ χαρούμενο πλάσμα και εκπέμπει θετική ενέργεια και φως. Από την αρχή θα επιδιώξει να σπάσει τον πάγο με χαμόγελο, γέλια, νάζια.

Υπέροχα καταπράσινα μάτια που πλημμυρίζουν το χώρο με φως, βλέμμα αθώο αλλά όταν χαμογελάει γίνεται πονηρό και σκοτώνει ανύποπτους περαστικούς.

Ντυμένη πολύ σέξυ με γόβες και όπως πρέπει για ένα κορίτσι της δουλειάς, θα χαιρόσουν να κυκλοφορείς μια τέτοια κοπέλα. Θα γδυθεί γρήγορα και μένει με τα υπέροχα εσώρουχα στο χρώμα του διαβόλου. Πώς να αντισταθείς σε ένα τέτοιο πλάσμα;

Δέρμα βελούδινο και αψεγάδιαστο με μόνη ζωγραφιά ένα μικρό τατουάζ στην πλάτη της. Μοσχομυριστή όσο πρέπει, με σωματάκι σχεδόν κόλαση, με πανέμορφα βυζάκια μικρομεσαίου μεγέθους με ρωγίτσες που πετάγονται εύκολα αν ερεθιστούν.

Φωτογραφίες ακριβέστατες.

Μουνάκι και κωλαράκι υπέροχα, το δε κωλαράκι της απόλυτα ταιριαστό στο σωματότυπο της. Μουνάκι περιποιημένο χωρίς μυρωδιές, να χάνεσαι στο γλείψιμο.

Φιλάει πολύ όμορφα, υγρά και βαθιά, χωρίς βιασύνη, βγάζει ερωτισμό, πειραματίζεται με τη γλώσσα της. Έχει μια σχετική απειρία γιατί δεν κάνει τα απίστευτα γλωσσόφιλα, αλλά προσπαθεί πολύ και βγάζει πάθος.

Στο στοματικό προσπαθεί πολύ για το καλύτερο, είναι αρκετά καλή, αλλά έχει μια απειρία, ενώ προσπαθεί πολύ να τον πάρει ολόκληρο στο στοματάκι της. Περνάει και από τις μπάλες με πολύ καλό γλείψιμο. Δέχεται γλείψιμο, ερεθίζεται, αφήνεται. Τρίψιμο ναι, δάχτυλα όχι.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που θέλει να ζήσει τον έρωτα, αντέχει υψηλότερες στροφές και δίνει όσο πάθος χρειάζεται για ήρεμους ερωτικούς ρυθμούς με αργό ανέβασμα στροφών, ενώ τζελ είχαμε, ελάχιστο ίσα ίσα για να γλιστράει ευκολότερα. Αποζητά την ανθρώπινη επαφή και το διασταύρωμα των ματιών, η ανάσα της γίνεται καυτή, θα επιχειρήσει της αγκαλιές και τα μαλλιοτραβήγματα, ενώ όσο εντονότερο είναι το eye contact με κεραυνούς, τόσο πιο πολύ ανεβάζει στροφές και πάθος.

Πολλές οι στάσεις, έχει αντοχές και έχει μια άνεση σε διάφορες στάσεις, με κορυφαία το cow της με τις πατούσες πάνω στην περιστρεφόμενη πολυθρόνα να περιστρεφόμαστε και να δίνει γρήγορο ρυθμό. Το σώμα της τη βοηθά στα όρθια με τα ποδαράκια ψηλά και τα χέρια της περασμένα στο λαιμό όσο πιο σφιχτά μπορούσε, η καυτή ανάσα της έγινε ακόμα πιο καυτή, και στο τέλος αφέθηκε εντελώς. Στο doggy προτιμά να δώσει τον ρυθμό με βιαίες κινήσεις με πλήρεις διεισδύσεις. Κωλαράκι πανέμορφο αλλά εντελώς αδούλευτο.

Πολύ δοτική σε αγκαλιές και φιλιά, γελάει αρκετά και δείχνει να είναι επικοινωνιακό σπίρτο.

Παίζει αρκετά μόνη της.

Το πονηρό της βλέμμα ήταν αρκετό για να πραγματοποιηθεί και δεύτερος γύρος με τελείωμα στο παρά πέντε και χωρίς βιασύνη θα καθίσει δίπλα σου για τις τελευταίες αγκαλιές με πάθος. Θα σε αποχαιρετήσει σαν το κορίτσι που έζησε τον έρωτα αλλά πρέπει να επιστρέψει στα καθήκοντα της, αφού κλείσει η πόρτα όμως, τίποτα δεν έχει σημασία, ο επαγγελματισμός της ήταν εξαιρετικά κοντά στο άριστο.

Το κορίτσι είναι πολύ χαμογελαστό και ευγενικό, εκπέμπει ανεξήγητη χαρά, η αμηχανία απουσίαζε παντελώς, έπιασα όμως μια ελαφριά της αβεβαιότητα για το μέλλον, ίσως μέσα της είναι αρκετά μελαγχολική, αλλά δεν την αφήνει να την επηρεάζει μιας και είναι συνειδητοποιημένη. Έχει μια απειρία και φαίνεται, όμως προσπαθεί για το καλύτερο και η προσπάθεια της είναι πολύ τίμια.

Μια ήρεμη δύναμη που αντέχει υψηλότερες στροφές, στο καλούπι μιας όμορφης κοπέλας με όμορφο σώμα και κομψή συμπεριφορά. Έχει τα φόντα να γίνει ένα δυνατό και ολοκληρωμένο escort, αν επιλέξει να συνεχίσει τη δουλειά και αποκτήσει εμπειρίες.

Όσο για την τιμή, δικαιολογείται εν μέρει από το ότι η κοπέλα είναι πολύ εμφανίσιμη σε πρόσωπο και σώμα, με καλή γνώση αγγλικών, συμπεριφορά και με πολύ καλή συμμετοχή, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο χαμηλότερη. Ένα επαναληπτικό με ένα τέτοιο πλάσμα δεν φαντάζει καθόλου άσχημη ιδέα.

Χωρίς να θέλω να μειώσω τους προηγούμενους συναγωνιστές, τα δεκάρια τα θεωρώ υπερβολικά, όπως κι εγώ ήμουν ίσως λίγο υπερβολικός, αλλά το κορίτσι αξίζει τέτοιες βαθμολογίες.

Φεύγει οσονούπω μετά από μια σύντομη διαμονή στα μέρη μας, της αρέσει εδώ και ήθελε να δει πώς είναι.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.804
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, xagnostos2006, doc_lin και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2023
Πραγματικα αισθανομαι πολυ μειωμενος που δεν ελαβες υποψιν την κριτικη μου κ που θεωρεις τα 10αρια υπερβολικα.
ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΜΟΥ
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain89
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1