Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 4 10
Call-Girls
42880
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συναντήθηκα στην Θεσσαλονίκη με την κοπέλα όταν πρωτοήρθε Ελλάδα τουλάχιστον 3 φορές. Οι φωτογραφίες ακριβέστατες, αυτό που βλέπετε αυτό θα συναντήσετε. Πολύ γλυκιά κοπέλα, κοινωνική, γεμάτη ενέργεια. Απ' όσο μου είχε πει τοτε θα το κάνει για λίγο καιρό, ώστε να βγάλει γρήγορα λεφτά. Βέβαια τώρα που θέλω να την ξαναδώ μου λέει ότι άλλαξε πολική και δεν θα συναντιέται πάνω απο δύο φορές με το ίδιο άτομο.
Στις υπηρεσίες καλή πίπα, όχι κάτι το ιδιαιτερο, αλλά καλή. Το σώμα της πολύ ωραιο, νεανικό, με πλαστικό στήθος καλό στην υφή. Απο θέμα καθαριότητας όσες φορές την είδα ήταν πεντακάθαρη.
Στα του σεξ...πολύ στενό μουνί. Οριακά πονούσα και δεν έχω και κανένα παλαμάρι του βαρκάρη. Αρκετά καλή συμμετοχή και φαινόταν να καυλωνε. Γενικά όσες φορές την συνάντησα ήταν αρκετά ορεξάτη και γούσταρε αυτό που έκανε.
Στις υπηρεσίες καλή πίπα, όχι κάτι το ιδιαιτερο, αλλά καλή. Το σώμα της πολύ ωραιο, νεανικό, με πλαστικό στήθος καλό στην υφή. Απο θέμα καθαριότητας όσες φορές την είδα ήταν πεντακάθαρη.
Στα του σεξ...πολύ στενό μουνί. Οριακά πονούσα και δεν έχω και κανένα παλαμάρι του βαρκάρη. Αρκετά καλή συμμετοχή και φαινόταν να καυλωνε. Γενικά όσες φορές την συνάντησα ήταν αρκετά ορεξάτη και γούσταρε αυτό που έκανε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 31, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2023
Γιατί δεν θα συναντιέται πάνω απο δύο φορές με το ίδιο άτομο? Φοβάται μην ερωτευτεί?
Blastbeat208
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1