Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 54 10
Call-Girls
237254
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση πριν 2 εβδομάδων με τη Σάσα, συνεννόηση με το γραφείο εύκολη και ήρθε στην ώρα της. Ανοίγω την πόρτα και εμφανίζεται ένα μικροσκοπικό κοριτσάκι με ένα μαύρο σακάκι και μπήκε μέσα κάπως ντροπαλά και έπειτα ζήτησε τα λέφτα.
Στο πρόσωπο μοιάζει με τις φωτογραφίες μέιον τη γνωστή γυαλάδα του φωτοσοπ, είναι απλά συμπαθητικό το πρόσωπο της.
Σώμα έχει μινιόν σωματότυπο δηλαδή μικρό βυζάκι και μικρό κωλαράκι.
Στον αγώνα, πολύ δυνατή και ακολούθησε στα πάντα με προθυμία, γενικά μια ευχάριστη συνάντηση αλλά έβαλα όχι γιατί δεν είναι η μουνάρα που θα πείς "ουάου τι πλάσμα είναι αυτό θέλω να το ξαναδώ".
Άγγλικά τα βασικά μιλάει, μπορείς να πεις δύο κουβέντες.
Γενικά γουστάρει αυτό που κάνει και τα δίνει όλα στον αγώνα γι' αυτό και η θεοποίηση από κάποιους εδώ μέσα αλλά σαν εμφάνιση υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Βαθμολογία λόγω ψαριού.
Στο πρόσωπο μοιάζει με τις φωτογραφίες μέιον τη γνωστή γυαλάδα του φωτοσοπ, είναι απλά συμπαθητικό το πρόσωπο της.
Σώμα έχει μινιόν σωματότυπο δηλαδή μικρό βυζάκι και μικρό κωλαράκι.
Στον αγώνα, πολύ δυνατή και ακολούθησε στα πάντα με προθυμία, γενικά μια ευχάριστη συνάντηση αλλά έβαλα όχι γιατί δεν είναι η μουνάρα που θα πείς "ουάου τι πλάσμα είναι αυτό θέλω να το ξαναδώ".
Άγγλικά τα βασικά μιλάει, μπορείς να πεις δύο κουβέντες.
Γενικά γουστάρει αυτό που κάνει και τα δίνει όλα στον αγώνα γι' αυτό και η θεοποίηση από κάποιους εδώ μέσα αλλά σαν εμφάνιση υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Βαθμολογία λόγω ψαριού.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 04, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου