Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 21 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 110435
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ο τίτλος εμπνευσμένος από τον μέγα Διονυσίου, αντικατοπτρίζει αυτήν την συνάντηση. Πρώτη φορά με την κοπέλα γιατί δεν ήθελα να πέσω πάλι πάνω σε μουγκή ουκρανίδα, είπα να δοκιμάσω εγχώριο προϊόν. Η κοπέλα ήρθε και λίγο νωρίτερα στον χώρο μου, απλά ντυμένη όπως είχα ζητήσει. Εμφανισιακά είναι αυτό που περίμενα και κάτι παραπάνω. Ψηλή, αδύνατη με όμορφο σφριγηλό σώμα και πολύ όμορφο πρόσωπο. Αχ αυτά τα νιάτα, να μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω κανα δύο δεκαετίες! Το κορίτσι είναι φιλικό δεν μπορώ να πώ κάτι, φιλάει αλλά όχι με πάθος, Στα του σεξ η πίπα είναι μέτρια, μάλλον θα πρέπει να εξασκηθεί, στο σεξ δεν είναι ότι δεν συμμετέχει αλλά μου έβγαζε μια μηχανικότητα για κορίτσι που λέει ότι είναι νέα στον χώρο. Όχι την αμηχανία της κοπέλας που δεν έχει εμπειρία αλλά μάλλον το αντίθετο, δλδ η κοπέλα που θα πεί και θα κάνει κάποια πράγματα μηχανικά ώστε να διεκπεραιώσει με την μικρότερη δυνατή φθορά το έργο της, πράγμα που δεν θα περίμενα από τόσο νέα κοπέλα με μικρή διαδρομή στον χώρο. Όντως δεν θέλει να τελειώσεις μέσα της κάτι που σε κόβει πάνω στο καλύτερο αλλά δεκτό. Για όσους απορούν γιατί κάποιοι αναπολούν ανεξάρτητες όπως η Μαλβίνα είναι γιατί όταν πληρώνεις ένα άλφα ποσό θέλεις η άλλη να σου δείχνει ότι η άλλη το ζεί ή τουλάχιστον να φαίνεται ότι προσπαθεί να σε ικανοποιήσει στο έπακρο. Σε αυτήν την περίπτωση κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου. Οπότε αν με ρωτήσετε αν είναι VFM θα πώ όχι, στα χρήματα αυτά περιμένω η άλλη να δείχνει ότι θέλει να σε ευχαριστήσει, οκ η υποκριτική είναι εν τέλει δύσκολη τέχνη και λίγο ταλέντο. Αν αξίζει να την συναντήσετε θα έλεγα ναι για μια φορά για όσους θέλουν στην αγκαλιά τους ένα νεανικό όμορφο κορίτσι για λίγη ώρα, άλλωστε μην με παρεξηγήσετε δεν έκανε τίποτα λάθος, απλώς την βρήκα λίγο διεκπεραιωτική για αυτό που περίμενα. Δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντούσα, ωραία τα νιάτα αλλά το σεξ δεν είναι μόνο εμφάνιση, είναι και δοτικότητα κι εδώ αυτό έλειπε εν τέλει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 23, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
270€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Poetjokey, doc_lin, TOMCRUISE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2023
Στο σωμα της αφηνει να χυσεις ?
review reaction 1 hornyasfuck
29 Οκτωβρίου, 2023
Μια χαρα τα λες. Ειχα ανεβασει κι εγω ενα σχολιο, αλλα πετυχαινεις να το περιγραφεις καλυτερα
review reaction 1 hornyasfuck, stylos79
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2