Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 11 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Περασα σε πιτσιρικα αυτην την φορα...
Το ραντεβου εγινε το απογευμα και ηταν ορεξατη με διαθεση για δουλεια. Η εμφανιση της ειναι καλη, τα ματια ομορφα και ο κωλος να την βαλεις να σου κατσει στην φατσα και να γλυφεις σαν τεραστιο παγωτο. Αυτο δυστυχως δεν το κανει, δεν θελει να πλησιαζεις πολυ με το προσωπο στην περιοχη και σχεδον με το ζωρι μολις ακουμπησα το μουνακι με την γλωσσα. Εγλειψα το υπολοιπο σωμα, ειδικα τις ρογες που ανταποκρινωνται και γενικα εδειχνε να καυλωνει.
Ειναι γνωστο πλεον οτι κανει απιθανη πιπα και επανορθωνει για τα μικρα της λαθη και οσα δεν κανει. Γενικα μετα απο το τσιμπουκι της ημουν πολυ καλυωμενος, μου θυμησε εμπειριες απο τα πρωτα ενηλικα μου χρονια και της εκανα ενα γαμισι γεματο παθος σε ιεραποστολικο. Η συμμετοχη της ηταν το λιγοτερο ικανοποιητικη αλλα κρατησε μια αποσταση για να μην ξεφυγει η κατασταση.
Στο επαναληπτικο καναμε εναλλαγες στασεων και με δυο λογια εκανε ακριβως οτι της ζητησα. Αξιζει να θυμαμαι το γαμισι στα τεσσερα με τον ποπο να μου κλειδωνει το βλεμμα αλλα και η φωνη της να μου προκαλει πολλες καυλες στον εγκεφαλο.
Το μουνακι ηταν τελειο απο αισθηση, η περιποιηση σε ολο της το σωμα επισεις καλη και απο καθαριοτητα προσεχει οσο πρεπει.
Πιστευω οτι οσοι θελετε μια εμπειρια με αυτην την ηλικιακη ομαδα θα την βρειτε vfm μαζι της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή