Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ελάχιστα κρύβουν την απλότητα του προσώπου της οι φωτογραφίες αλλά μια λάμψη γενική την έχει ανάγκη γιατί δεν είναι τόσο νέα. Το σώμα σχεδόν ίδιο αλλά με τα βυζιά της απορείς που δεν έχει κάνει κάτι να γίνουν πιο σέξι.
Η πρώτη μου προσπάθεια να επικοινωνήσω μαζί της έδειξε ότι δεν είναι για πολλές κουβέντες αλλά και εκείνης το μυαλό της ήταν στο σεξ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αποδείχτηκε καλό πουτανάκι πάντως και από την αρχή τα σημάδια ήταν θετικά. Απολαυστικά φιλιά με πολύ γλώσσα στο ξεκίνημα ενώ τα χέρια εξερευνούσαν εναλλάξ τα κορμιά μας. Εκείνης τα δικά της σταματήσανε στον πούτσο ενώ τα δικά μου σταματήσανε στην θεσπέσια κωλάρα, σημείο που μαγνητίζει τα μάτια και το καυλί.
Υποταγμένη γονάτισε μπροστά μου και λίγο λίγο έκανε την μισοκαυλωμένη ψωλή μου να γίνει σκληρή. Στο τσιμπούκι έχει πάρει δίπλωμα, κάνει τον πούτσο να ξεχάσει το μουνί.Την άφησα να εκφραστεί με την καρδιά της και τον έπαιρνε πολύ όμορφα κοιτάζοντας με με ύφος λες και ρωτάει αν κάνει καλή δουλειά. Με το γλείψιμο στα αρχίδια η καύλα έγινε τόσο δυνατή που έχυσα στα βυζιά μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
Τα στησίματα στον δεύτερο γύρο ήταν καλά αλλά ακόμα καλύτερη ήταν η συμμετοχή. Βέβαια μετά από τέτοια πίπα δεν απορείς αν της αρέσει να είναι πουτάνα και με το δίκιο της αναστέναζε όσο την γαμούσα δυνατά στα τέσσερα, πράγμα που δεν μπορουσα να κάνω διαφορετικά. Δεν της άφησα χώρο να κάνει κάτι παρά μόνο όταν την έβαλα να με καβαλήσει.Το μουνάκι ταλαίπωρο αλλά εκείνη να επιμένει στο σκληρό γαμήσι. Οι κινήσεις του κορμιού της γρήγορες και δυνατές ενώ το πρόσωπο μόνιμα με μια έκφραση οδυνηρής καύλας... αν με καταλαβαίνετε τι εννοώ…
Δεν είχε βέβαια την εμφάνιση που θα ήθελα αλλά στην τελική αν ξέρει να γαμιέται η γυναίκα και ζάμπα να είναι δεν περνάς άσχημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, mancunian1986, Kontopodis και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού