Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η τύπισσα δεν είναι ποια όπως ήταν στις φωτογραφίες που όταν τραβήχτηκαν μάλλον ήταν στ' αλήθεια 24, τώρα σχεδόν μια δεκαετία μετά είναι πιο στρογγυλή, με κιλά συν και σύνολο μια μέτρια εμφάνιση.
Να πω την αλήθεια, δεν σκέφτηκα να ακυρώσω το ραντεβού λόγο του ότι από την αρχή ήταν καλή στην επικοινωνία και με κέρδισε με το χαμόγελο της.
Μετά τα πρώτα λεπτά συζήτησης άρχισα να σκέφτομαι το σεξ και έκανε εκείνη την πρώτη κίνηση για φιλί. Ξέρει να φιλάει και δίνεται άμα της χιμήξεις. Καθρέφτισε όλες μου τις κινήσεις στα προκαταρκτικά αλλά με αρκετό αυθορμητισμό, κάνει ότι μπορεί για να είναι αληθινή η συμμετοχή της και το καταφέρνει πολύ καλά.
Την πίπα της δεν την λες βαθιά αλλά και πάλι κάνει καλή προσπάθεια και την βλέπεις ότι θέλει να σε ικανοποιήσει. Γουστάρει το γλειφομούνι και στο δαχτύλιασμα δεν φέρνει αντίρρηση. Το δάχτυλο έγινε υγρό και με κάνα δυο σπασμούς ήμουν έτοιμος να την γαμήσω.
Στήθηκε με τα πόδια ανοιχτά στο ιεραποστολικό και μετά τον έφαγε στα τέσσερα. Της αξίζουν ξανά συγχαρητήρια για την συμμετοχή, τύπου gfe αλλά κανένα ίχνος προσποίησης.
Στον δεύτερο γύρο προσπάθησα να την πιέσω και άντεξε μια χαρά.
Στο διάλειμμα μου έκανε ωραία παρέα και γενικά σαν τύπος είναι ευχάριστη οπότε αν δεν σας νοιάζει μόνο η ομορφιά, κάνει και για πολύωρα ραντεβού αφού στο σεξ ξέρει να συμμετέχει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Προμότορας
267