Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 3 10
Call-Girls
15598
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
τα ειπε πολυ σωστα ο φιλος απο κατω και απολυτα ταιριαστος ο τιτλος βεντουζα. δεν ειχα ξαναπαρει κοριτσι απ το συγκεκριμενο γραφειο και δισταζα αλλα η κοπελα ηταν πολυ καλη. προσωπο και σωμα αναμεσα σε 7 και 8, περι ορεξεως. εχει ματαρες αλλα ειναι σαφως πιο πρησμενη απ τις φαντεζι φωτο. σωμα ξεκαθαρα σεξι αλλα οχι μοντελε. μπηκε με βαθυ γλωσσοφιλο βεντουζα και ετσι συνεχισε. το ιδιο και στο γλειφιτζουρι ενω ασχοληθηκε με ορεξη και με τη γειτονια.
καποιοι θελουν να τρυπησουν μια πλαστικη κουκλα και καποιοι αλλοι να ζησουν τον ερωτα για λιγη ωρα-ωρες. εγω ειμαι καπου στη μεση και ιδανικα θελω να νιωσω οτι ειναι σεξ με καποια που γουσταρει να ειναι εκει μαζι μου τη δεδομενη στιγμη. η Ναρα λοιπον, η οπως ειναι το πραγματικο της ονομα με εκανε να πιστεψω οτι με γουσταρε και επιπλεον οτι απηλαυσε το σεξ μαζι μου αρα η συναντηση κρινεται απολυτα επιτυμενη.
το πρωι βεβαια ενιωσα το ιδιο κενο και απογοητευση προς το προσωπο μου, οπως νιωθω παντα μετα απο τετοιες συναντησεις.
καποιοι θελουν να τρυπησουν μια πλαστικη κουκλα και καποιοι αλλοι να ζησουν τον ερωτα για λιγη ωρα-ωρες. εγω ειμαι καπου στη μεση και ιδανικα θελω να νιωσω οτι ειναι σεξ με καποια που γουσταρει να ειναι εκει μαζι μου τη δεδομενη στιγμη. η Ναρα λοιπον, η οπως ειναι το πραγματικο της ονομα με εκανε να πιστεψω οτι με γουσταρε και επιπλεον οτι απηλαυσε το σεξ μαζι μου αρα η συναντηση κρινεται απολυτα επιτυμενη.
το πρωι βεβαια ενιωσα το ιδιο κενο και απογοητευση προς το προσωπο μου, οπως νιωθω παντα μετα απο τετοιες συναντησεις.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2023
Όλα καλα αλλα αυτό στο τέλος τι το ήθελες;Πέρασες καλά θα πας στην επόμενη και η ζωή συνεχίζεται.Εμείς να είμαστε καλά και μην ανησυχείς, θα βρεθεί καποια στιγμή η "πριγκίπισσά" να κλείσει το κενό.Σε ανύποπτη στιγμή εκεί που δεν το περιμένεις.
maposavouris
20 Οκτωβρίου, 2023
#maposavouris ευχαριστω πολυ μυστη αλλα εχει βρεθει ηδη και ολα εχουν παρει το δρομο τους
G
Gigifiogkos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2