Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 63 10
Call-Girls 159478
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μιας και φεύγει οσονούπω, ίσως και να έφυγε ήδη, μια κριτική για την Dida, για να γνωρίζουν οι επόμενοι, όταν έρθει πάλι σε μερικούς μήνες, ίσως τον χειμώνα. Κριτική μάλλον αχρείαστη γιατί δεν χρειάζεται καμιά κριτική για να αποδείξει την αξία της, έχοντας ήδη 50+ θετικές. Η φήμη της προηγείται, για μια γυναίκα σοβαρή στη δουλειά της. Παρόλα αυτά όμως θα ήθελα να δώσω κάποια point και δώστε έμφαση σε αυτά.

Θα αρχίσω με την πρώτη παράγραφο της πρώτης μου κριτικής. Από τότε την έχω συναντήσει αρκετές φορές.

Υπάρχουν οι πλανεύτρες και οι διαβολοπλανεύτρες. Αυτές δηλαδή που κατέχουν άριστα την τέχνη της αποπλάνησης και μπορούν να πλανέψουν ακόμα και το διάβολο. Αυτές έχουν έντονο ταπεραμέντο, υψηλή νοημοσύνη εγκεφαλική και συναισθηματική, και έντονο υπό έλεγχο σεξουαλισμό. Έχουν δυνατή αυτοπεποίθηση και είναι αρκετά φιλόδοξες.

Η συνάντηση έγινε στο χώρο μου με προκράτηση δυο ημερών.

Το αν είναι όμορφη ή όχι, αν έχει ωραίο σώμα ή όχι, είναι καθαρά υποκειμενικά, αυτό που έχει σημασία όμως είναι ο τρόπος που πλασάρει την περσόνα της και την πλασάρει με τρόπο αρχοντικό, αριστοτεχνικό και αυτό είναι το πρώτο point. Είναι πάντα περιποιημένη και μοσχομυριστή, με μακιγιάζ έξυπνο και διακριτικό που από τη μια την κάνουν πρόστυχη, από την άλλη κλασάτη γυναίκα για βραδινή έξοδο.

Έχει ένα συμπαθητικό αλλά γοητευτικό πρόσωπο με όμορφα μάτια που φωνάζουν στοργή, τα μαλλιά της μακριά και περιποιημένα, από τις ελάχιστες που έχουν φυσικά μακριά μαλλιά, σαν χαίτη αλόγου. Είναι ψηλή για γυναίκα, ψιλόλιγνη.

Ο τρόπος που ξετυλίγει την τέχνη της αποπλάνησης, είναι μοναδικός. Θα ορμήσει για βαθιά παθιασμένα φιλιά, παιχνίδια στο λαιμό και τα αυτιά, θα συμπεριφερθεί απόλυτα σα να είναι το κορίτσι σου, μέχρι να ξετυλιχθεί ο διάβολος μέσα της, το δεύτερο point μου.

Είχε έρθει από το ξενοδοχείο έτοιμη περιποιημένη οπότε χωρίς να χαθεί χρόνος, το παιχνίδι άρχισε από την είσοδο. Θερμή αγκαλιά με φιλιά, άφθονα προκαταρκτικά, άφθονα γλωσσόφιλα, αλληλογδύσιμο, το σώμα της παραμένει το ίδιο γυμνασμένο και προσεγμένο, με μόνο αρνητικό ίσως τα βυζιά της που όμως δεν χαλάνε. Σίγουρα πολύ καλύτερη αίσθηση σε σχέση με πριν αρκετούς μήνες που ήταν πιο σκληρά, όσοι δεν έχετε θέμα με αυτό, προχωρήστε στο ανάγνωσμα.

Ντύσιμο προσεγμένο και σέξυ όπως αρμόζει σε μια κυρία χωρίς να θυμίζει πώς είναι κορίτσι της δουλειάς.

Γλείφει και δέχεται γλείψιμο άκρως αισθησιακά, το στοματικό της δεν είναι πολύ βαθύ, αλλά αριστοτεχνικό, κατέχει την τέχνη του στοματικού, θα περάσει και από τις μπάλες να τις λιώσει, θα αποζητήσει το τέλειο γλείψιμο μέχρι να καταφέρει να βγάλει υγρά. Ιδιαίτερα στο γλείψιμο με το δαχτυλάκι στο κωλαράκι της.

Στο σεξ αποκαλύπτεται μια γυναίκα που μπορεί να κινηθεί εύκολα από το ένα άκρο στο άλλο. Από το girlfriend άκρο στο pornstar άκρο και η άνεση της πολύ χαρακτηριστική. Από ήρεμο ροκ μέχρι πολύ σκληρό ροκ, ακολουθεί απόλυτα τις προτιμήσεις σου και δείχνει ότι θέλει να το ζήσει μαζί σου. Ο διάβολος μέσα της αποκαλύπτεται όσο πηγαίνει στα άκρα, ενώ έχει μια χαρακτηριστική ευκολία να εναλλάσει ρυθμό για μεγιστοποίηση της εμπειρίας, το τρίτο μου point.

Στάσεις όποια θέλεις και όπου θέλεις και σε όποιο τέμπο βγει ο αυθορμητισμός, ενώ δείχνει να γνωρίζει και τις πιο δύσκολες στάσεις. Η άνεση της να κινηθεί από το ένα άκρο στο άλλο είναι χαρακτηριστική, με το φιλόξενο κωλαράκι της να έχει την τιμητική της.

Το καλύτερο anal cowgirl της πόλης, κατά την γνώμη μου.

Στο anal μπορεί να αντέξει όποια στάση θέλεις και δοκιμάστηκαν αρκετές, αλλά το cow της με της πατούσες πάνω στο κρεβάτι, μοναδικό. Μια ρομαντική καβαλάρισα που δίνει ανελέητο ρυθμό και σταματάει αργά και βασανιστικά και προτιμά αγκαλιές και φιλιά παρά να τραβηχτεί.

Το τέταρτο point μου πάει στο ότι στο ενδιάμεσο θα βγάλει ένα άλλο ιδιαίτερο εαυτό, που είναι αρκετά πονεμένος και αρκετά προσωπικός. Ίσως είναι μέρος της περσόνας της, αλλά καταφέρνει να πλασάρει την ρομαντική της ψυχή και το βρίσκω θετικό.

Στον ελεύθερο χρόνο θα παίξει με τα sex toys.

Στην μιάμιση ώρα έγιναν πολλά αίσχη, όμως κρατιούνται μεταξύ εμού και της κοπέλας.

Το πέμπτο μου point πάει στο ότι η κοπέλα έχει σταθερό επίπεδο με όλους και προσαρμόζεται σαν χαμαιλέοντας στον καθένα και τις προτιμήσεις του και αυτό την καθιστά απόλυτη αφοσιωμένη στη δουλειά της και μπράβο της που έχει χτίσει όνομα καιρό τώρα. Σίγουρα θα την έβλεπα πάλι τον χειμώνα που θα μας έρθει πάλι.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
290€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, TOMCRUISE, Kontopodis και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Οκτωβρίου, 2023
Μεγαλοβούνι
Απο τώρα σχεδίαζε για τον χειμώνα
Η τέχνη της αποπλάνησης part 3!

Πάντως δυνατή !
review reaction 3 bigmountain89
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1