Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 9 10
Call-Girls 59122
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Γοητευμένος από το πλούσιο πρόγραμμά της, έκλεισα ραντεβού χωρίς να το σκεφτώ και πολύ. Καλή επικοινωνία με το γραφείο το οποίο μετέφερε τις επιθυμίες μου στην κοπέλα, σε αντίθεση με κάποια άλλα που με έγραψαν στα αρχίδια τους.

Άργησε να κάνα 10λεπτο αλλά τελικά ήρθε η κοντούλα που βλέπετε στις φωτογραφίες, πρόσωπο λίγο άγριο και σπασμένο που δεν συμβαδίζει 100% με την ηλικία που δηλώνει. Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για την Κορίνα αλλά δε μπορώ να το πω με σιγουριά. Είναι μαγκάκι (με την καλή έννοια) χωρίς πολλούς θεατρινισμούς κάτι που έδωσε μια νότα ρεαλισμού στη συνάντηση.

Κινηθήκαμε σε φετιχιστικούς ρυθμούς, με τη βιβη να ακολουθεί σχετικά πρόθυμα. Την έγλειψα από πάνω έως κάτω, με μία ιδιαίτερη έμφαση στη κωλότρυπά της (με πονούσε κάνα δυήμερο η γλώσσα από τη προσπάθεια να μπω μέσα στη τρύπα της Χεχε! ), ταυτόχρονα είχε ανάψει και τσιγάρο και το απογείωσε. Μετά της είπα να με κατουρήσει στο κρεβάτι γιατί είναι πιο καυλωτικό, όχι στο μπάνιο (παίζει να έπιασε και μερικά η καθαρίστρια μετά) ενώ προηγουμένως έπινε νερό σχολαστικά για να προετοιμαστεί. Ξάπλωσα και μου τα έδωσε στο στόμα με ικανοποιητική ροή και πίεση αν και θα ήθελα μεγαλύτερη ποσότητα. Είχανε ήπιο χρώμα και γεύση, πραγματικά δε περίμενα να είναι τόσο νόστιμα, τη στράγγιξα κιόλας να μην έχει παράπονο. Το τέλος μου ήρθε με footjob στο οποίο κουράστηκε γρήγορα (πέφτω από τα σύννεφα Money Mouth )

Μου έδωσε γρήγορα να καταλάβω ότι αγαπάει το χρήμα (οκ δεν την αδικώ), ότι είναι ανοιχτόμυαλη και με το σωστό αντίτιμο γίνεται ακόμα περισσότερο. Παραδόξως όμως αρνείται κάποια απλά πράγματα που αναφέρονται και στο σάιτ όπως το δάχτυλο. Ίσως τη συναντούσα ξανά για περισσότερες ανωμαλίες αλλά κάποιες κουτοπονηριές και φρένα που βάζει δε με βοηθούν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Reuzel
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
1.559
Πόντοι:
486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2023
"Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για την Κορίνα αλλά δε μπορώ να το πω με σιγουριά. "

το πιο σωστό παιχτη είναι ότι, κάποιοι δε θέλουν να πιστέψουν ότι είναι η Κορίνα (και εσύ μέσα εννοείται)... αλλά δεν πειράζει.
Χαχαχα!
και για να ξέρεις, με 20 και στα κεντρικά της φυλής σε κατουράει άνετα και πιο φθηνά πάντως.
τσεκαρε κριτικές για φ65 π.χ.
επίσης μιας που θα πας, να τσεκαρεις, ρώτα και τον Δημητράκη μας, που είναι εξπερτ σε τέτοια μερακλιδικα κολπετα (και όχι μόνο), για να σου πει και άλλες επιλογές για να έχεις ποικιλία στο κατούρημα.
Αγγελούδι
review reaction 3 review reaction 2 hornyasfuck, Reuzel
17 Οκτωβρίου, 2023
Δεν είναι ότι δε θέλω. Έχω πολύ καιρό να δω την Κορίνα και δε θυμάμαι πως είναι. Επίσης αν θέλω την όποια Κορίνα για 1 ώρα σε ξενοδοχείο θα πληρώσω ανάλογα. Αν έχω καύλες να τη πάρω στο μπουρδέλο θα πάω εκεί. Αν ξεκινήσει πρόγραμμα του 1ος λεπτού στο 1 ευρώ σε κανένα σοκάκι, ίσως πάω και εκεί.
Πάντως έχω ανάγκη από την καθοδήγηση του Δημήτρη!
review reaction 1 hornyasfuck, papaphilips
17 Οκτωβρίου, 2023
Για να τελειωνει αυτο το παραμυθι ποια ειναι και ποια δεν ειναι , ειναι η λορενα2 του adultclub , απο υπηρεσιες κρατηστε μικρο καλαθι, εως πολυ μικρο αυτα
review reaction 1 Larson, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3