Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 5 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μια βαρβατη πορνη με γυμνασμενο σωμα αλλα και πολλες καυλες, αυτες ειναι οι εντυποσεις μολις την βλεπεις. Το βλεμμα της και οι κινησεις της σου λενε σκισε με αλλα η ολη εικονα λεει οτι θα κανει ισως περισσοτερα απο οσα της αναλογουν για να γινει καλο το γαμησι.
Εχει πολυ καλες γνοσεις σε οτι ειναι σχετικο με το σεξ και δινεται εξολοκληρου, δεν βαζει ορια και γουσταρει να γαμιεται δυνατα.
Απο θεμα καθαριοτητας ηταν αψογη και προετοιμασμενη καταλληλα για γλειφομουνι. Ξεκινησε εκεινη το στοματικο μετα απο κανα δυο παθιασμενα φιλια και μου εδωσε καλες εντυποσεις απο την αρχη. Το 69 στην συνεχεια με ενδιαφερον. Μου εφερε το μουνι στο σωστο σημειο για διαλειμμα και μετα ξεκινουσε την πιπα ξανα.
Τον πρωτο γυρο εκτελεσε η ιδια απο την αρχη μεχρι το τελος. Με καβαλησε με γρηγορο και δυνατο τροπο και εκφραση στο προσωπο πολυ εντονης καυλας. Το χυσιμο βαθια στο μουνι και εμεινε εκει να νιωσει τους παλμους της πουτσας μου.
Φροντισαμε και οι δυο να ειμαστε γρηγορα ετοιμοι για τον δευτερο γυρο. Στηθηκε στα τεσσερα για να δοσω πονο χωρις δυσκολια και αντιπερισπασμους. Αναψαμε και οι δυο απο καυλες και εγινε ενα γαμησι που ειχα καιρο να κανω. Η γκομενα το ευχαριστιετε και βογγαει δυνατα. Η αισθηση με τα μουνοζουμα λιγο πιο χαλαρη απο οτι θα την ηθελα αλλα το σφυροκοπημα δυνατο και το ευχαριστηθηκα.
Ειναι δυνατο εσκορτ που λεπιζω να δω ξανα στο μελλον, στην κατηγορια της ειναι αστερι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 14, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή