Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Γεια σας πηδήκουλες.Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες για κλείσιμο ραντεβού με CG κλείστηκε ραντεβου με τη Shantal (που δεν τη λένε s).Μιλάμε όμως για τόσες αποτυχημένες προσπάθειες που στο τέλος εβγαλα βυζιά.Αφού να φανταστείτε μόλις μπήκε μέσα η κοπέλα μου ειπε ¨ωραία βυζιά ρε μεγάλε που τα ‘κονόμησες να βάλω και εγώ τα ίδια;¨.Μεγάλο χαμόγελο

Όμορφο κορίτσι από Ουκρανία κοντά στις φώτο σχετικά ψηλή καλή μάπα και αδύνατο σώμα με μέτριο δέρμα και μικρό στήθος.Στο social καλή αλλά φυσικά τρώει ώρα όπως όλες.
Στο σεξ καύλες ιδιαίτερες δεν είχα αλλά με έτρωγε η τσέπη μου μιας και ήρθε επιτέλους ωραία γυναίκα στην πολη και με καλές κριτικές.Και έτσι την πάτησα από μόνος μου.Καταπληκτική στα προκαταρκτικά εγλυφα και φιλούσα όπου γούσταρα και έδειχνε να της αρέσει ανταπέδιδε και αυτή ,γλωσσοφιλα δίνει αλλά περιορίστηκα μόνο σε χείλη, μετά από αρκετή ώρα την φέρνω για πίπα η οποία κράτησε πολύ αλλά ήταν μέτρια και με πολύ χέρι και με το όργανο να μην έρχεται ποτέ σε πλήρη στύση. Με τα χίλια ζόρια προφυλακτικό ελάχιστη διείσδυση και «πτώση».Ξανα προσπάθεια με χέρι πιο πολύ και ελάχιστη πίπα, έρχομαι στα σχεδόν φυσιολογικά μου ,την σταματάω αρον άρον για να αρχίσουμε και εκεινη τη στιγμή χωρίς ούτε να με αγγίζει ούτε εγώ να αγγίζω τον εαυτό μου, μου φεύγουν στον αέρα…Και χωρίς στην ουσία να είμαι στο 100%.ΣΚΑΤΑ!Κεφάλι σε τοίχο!

Δεν ξέρω πως ακριβώς ήμουνα μετά, αλλά δυο φορές με ρώτησε «are you ok?».Τουλάχιστον τελείωσα της λέω για να την καθησυχάσω βιαζόταν και να φύγει,ένα πεταχτό φιλί και αντίο.
Κακή συνάντηση αλλά φταίω και εγώ.Για όσους θέλουν gfe είναι ιδανική.Δε θα χαρακτήριζα την φάση ντε-καυλέ ούτε πως δεν υπήρχε χημεία ,δεν παίρνει όμως πρωτοβουλίες για να σε φτιάξει να τη γαμήσεις.Σαν να είσαι με ένα κορίτσι που κάνει τα πρώτα του ερωτικά βήματα. Όσοι πάτε απλά γιατί σας αρέσει, φροντίστε να σας είναι η σημαία ψηλά πριν καν τη δείτε με λίγα λόγια.Τώρα για τα υπόλοιπα χειριστείτε τα μόνοι σας.

Tip: οι πιο τσαχπινογαργαλιάρηδες κάντε τρίψιμο μυτόγκων μαζί της (φιλί εσκιμώων) που προσωπικά το λατρεύω στα προκαταρκτικά. Το διασκέδασε και αυτή αφάνταστα.
Άμα της αφιέρωνα ένα τραγούδι είναι το “doctor doctor” των UFO.

Σώμα και μάπα 8 συμπεριφορά 9.Εκσπερμάτωση στο σώμα μου….πάλι καλά που δεν ήταν στο στόμα μου να το ζήσουμε και αυτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maposavouris
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
397
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, Johnny Red2, mancunian1986 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Οκτωβρίου, 2023
ωραια κοπελα αλλα δε μου εβγαλε κατι καυλωτικο και την εστειλα με λυπη
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, maposavouris
17 Οκτωβρίου, 2023
@KOURSAROS10 πραγματικά αυτή η κοπέλα ή είναι υπερβολικά ρομαντική και ευαίσθητη (λουλούδια χάδια αστέρια κτλ.) ή το παίζει αγαθιάρα ως στρατηγική της.Να συμπληρώσω πως αφού τελείωσα έτρεξε σχεδόν πανικόβλητη στο μπάνιο να μου φέρει χαρτί να σκουπιστώ λες και μάτωσε η μύτη μου.Αν το έκανε από ενδιαφέρον ας της πει κάποιος πως τα τσουτσούνια ή ούρα θα βγάζουν ή σπέρμα!
Άμα το έκανε επειδή κατάλαβε πως ήμουν έτοιμος να εκραγώ με την εξέλιξη, έπαιξε πολύ κακό θέατρο.
Αυτό που γράφουν πάντως οι συναγωνιστές στις κριτικές τους πως πεθαίνει για χάδια και γουτσου-γούτσου είναι αλήθεια.Στη στάση που είχαμε στο στοματικό της χαϊδευα συνέχεια την πλάτη.Κάποια στιγμή που σταμάτησα έβγαλε μια κραυγούλα και με έβαλε στην ουσία να της κρατάω το χέρι και να το χαϊδευω με τον αντίχειρα.Υπερβολικό gfe μέχρι αηδίας.Και το γράφω εγώ που ανήκω στους αγαπούληδες.Ούτε γάτα να ήταν.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2