Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 13 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Εμμα την εχω συναντησει συνολικά τρείς φορες, προσωπικό ρεκορ μου για κορίτσι γραφείου, και κάθε συνάντηση ήταν εξαιρετική. Το μεγάλο, αν όχι το μόνο, μείον της είναι η σχεδόν απούσα γνώση αγγλικών, αλλα η εμφάνιση, διάθεση για σεξ και το συνεχές χαμόμελότης και θετική διάθεση ανταποδίδουν πλήρως! Επίσης είναι ίσως και θετικό γιατι έτσι δεν χάνεται ώρα σε μακρύσυρτες κουβέντες που πολλές φορές σε κάνουν να χάνεις πολύτιμο χρόνο από τον απότερο σκοπό μιας τέτοιας συνάντησης. Εμφανισιακά ο φωτογράφος δεν είχε δύσκολη δουλειά γιατί η κοπέλα είναι εμφανισιακά όμορφη και δεν είχε και πολλα να διορθώσει. Θα δείτε από κοντά το κορίτσι των φώτο, ψηλή, με κορμί αδύνατο όσο πρέπει, όμορφο κώλο και συμπαθητικό 1,5αρι βυζάκι. Χείλη σαρκώδη (πιστεύω λίγο πειραγμένα μα με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα) που ξέρει να χρησιμοποιεί, εμφανισιακά το μόνο που θα της προσάψω είναι τα μη περιποιημένα νύχια στα άκρα. Σαν χαρακτήρας είναι ευδιάθετη, ιδίως εχτές λόγω του ότι πλέον είμαστε γνώριμοι, το χαμόγελο και η διάθεση ήταν πάντα εκεί. Στα GFE χαρακτηριστικά που θέλω εγω εκπληρώνει πλήρως τον ρόλο της χωρίς μα και μου, φιλιά συνεχή και βαθιά, πίπα επαρκέστατη με ρούφηγμα μέχρι τελευταίας σταγόνας, στησίματα τέλεια, μάλιστα όταν με είδε να κοιτάζω στον καθρέφτη από μόνη της στήθηκε ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή θέα και κοιτούσε και αυτήν που με γκάβλωσε τρελα. Το κρασάκι και λοιπά κεράσματα έκαναν τα πάντα να κυλήσουν όμορφα και στο τέλος αυτής της μικρής ανάπαυλας από την σκληρή πραγματικότητα χωριστήκαμε με την αίσθηση ότι τα λεφτα αυτά δεν τα έχω κλάψει καθόλου. Αυτή είναι λοιπόν η Emma, ένα κορίτσι που κάνει την δουλειά σωστά, αλλά που όταν το κάνει σου βγάζει και μια χαρούμενη διάθεση όπως οι καλύτεροι επαγγελματίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 14, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή