Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 11 10
Call-Girls
60440
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεν έχουν ειπωθεί τόσες κριτικές όσες αξίζει η Ροξάνα.
Λίγες και καλές και πέρα για πέρα αληθινές.
Όσα θα έπρεπε να γνωρίζει κανείς για την Ροξάνα έρχομαι τώρα με μεγάλη χαρά και σιγουριά να επιβεβαιώσω.
Χαρά επειδή πέρασα ΌΝΤΩΣ ωραία και σιγουριά επειδή αμφιβάλω αν μπορεί κάποιος να μην περάσει καλά μαζί της. (καλά δε βάζω και το χέρι μου)
Γυναίκα όχι κοριτσάκι.
Το Μιλφ που ονειρεύεσαι που θες να το στριμώξεις.
Δεν είναι για πιπινολάτρες, όχι ότι δε θα περάσουν καλά αλλά είναι γυναίκα.
Είναι μια ουκρανή γκέισα!
Καθαρή και περιποιημένη, κομψή, ευδιάθετη με θετική ενέργεια και συμπεριφορά.
Μοσχομυριστή και όμορφα μακιγιαρισμένη, όπως πρέπει σε ένα ραντεβού.
Τζινάκι εφαρμοστό να τονίζει τις καμπύλες της, μπλουζάκι που με το σουτιέν με ενίσχυση δεν ξεκόλλαγες τα μάτια σου. Να σε προκαλούν να τα χουφτώσεις και να που μπορείς.
Μέτριο ανάστημα με ωραίες καμπύλες, δεν θα την έλεγα γυμνασμένη και σφιχτή, αλλά ούτε πλαδαρή.
Πιο κοντά στο φυσιολογικό, με τα πιασίματα της εκεί που πρέπει.
Στήθος ικανοποιητικό προς καλό για μια 30αρα plus.
Φωνή με προφορά ρώσικη και αγγλικά καλά. Ελληνικά λίγα.
Οι φωτογραφίες είναι σίγουρα επεξεργασμένες ως προς την φρεσκάδα της νιότης αντί να την γοητεία και την κάβλα της ηλικίας της.
Από υπηρεσίες τώρα, έρχεται με όρεξη να περάσεις και να περάσει κι εκείνη καλά.
Δε βγάζει άγχος, βγάζει σιγουριά και διάθεση.
Στήνεται όμορφα σε παίζει με τα μάτια, με το χαμόγελο, με την τσαχπινιά και τον ερωτισμό της. Έτσι συνέβη και σε εμένα.
Δεν λέει όχι πέραν του δακτύλου, που δεν ήθελε λόγω ευαισθησίας όπως είπε.
Άφθονα φιλιά. Με όλες τις διακυμάνσεις και εναλλαγές. Γλειψίματα και φιλιά σε όλο το σώμα.
Πειράγματα του σώματος, τσιμπήματα, γαργαλητά και άμεσο ξεσήκωμα.
Μπόλικες φιλοφρονήσεις που δεν ακούγονται άσχημες είτε τις εννοεί είτε όχι.
Δέχεται και καθοδηγεί στο γλυφομούνι. Μου αρέσει να συμμετέχουν ενεργά, για να περάσουν καλά και όχι να υπομένουν.
Η πίπα της είναι σεμιναριακή ή από τις καλές.
Ασχολείται με τα πάντα, γλύφει τα πάντα.
Στην περίπτωση μου γρηγορότερα από ότι είμαι συνηθισμένος μετά το πρώτο διάλειμμα για έναν γρήγορο 5λεπτο καφέ, με ανόρθωσε τόσο γρήγορα που δεν το πίστευα, χωρίς βοήθεια.
Παίχτηκε και δεύτερος γύρος με την δική της προτροπή, αφού με προετοίμασε περίτεχνα με την απίστευτη πίπα της.
Η Ροξάνα είναι γυναίκα που συμμετέχει ενεργά, στο να περάσεις και να περάσει κι εκείνη καλά.
Δείχνει ότι δεν το βλέπει μόνο ως δουλεία, αλλά το απολαμβάνει και θέλει να το απολαμβάνει.
Πέρασα πολύ καλά και πιστεύω κι εκείνη.
Ξαναέφυγα ανάλαφρως και ευδιάθετος μετά από καιρό χωρίς μελαγχολία ή προβληματισμό και είδα το Χ με τον ΑΓΙΑΞ με άλλη διάθεση. Πιστεύω το γούρι έπιασε.
Λεφτά δε ζήτησε, τα είδε στο κομοδίνο και με ρώτησε πριν πλυθεί να τα πάρει.
Δεν κλέβει σε χρόνους ήρθε και 5 έφυγε και 5.
Ζήτησε καφεδάκι το οποίο και παρήγγειλα.
Χρησιμοποίησε στοματικό διάλυμα αρκετές φορές και λίγο τζελ.
Θα την ξαναέβλεπα, όμως θέλω να δοκιμάσω κι άλλες. Δεν ψάχνω το στάνταρ ούτε πρόλαβα να την καψουρευτώ, αφού μου αρέσουν οι μικρότερες. Κατάφερε παρόλο που επιζητούσα το χαλαρό να μου βγάλει ενθουσιασμό, όρεξη και ενέργεια παρόλη την κουραστική μέρα που είχα και αυτό της το αναγνωρίζω.
Αυτά από εμένα να περνάμε όλοι καλά και οι κοπέλες το ίδιο!
Λίγες και καλές και πέρα για πέρα αληθινές.
Όσα θα έπρεπε να γνωρίζει κανείς για την Ροξάνα έρχομαι τώρα με μεγάλη χαρά και σιγουριά να επιβεβαιώσω.
Χαρά επειδή πέρασα ΌΝΤΩΣ ωραία και σιγουριά επειδή αμφιβάλω αν μπορεί κάποιος να μην περάσει καλά μαζί της. (καλά δε βάζω και το χέρι μου)
Γυναίκα όχι κοριτσάκι.
Το Μιλφ που ονειρεύεσαι που θες να το στριμώξεις.
Δεν είναι για πιπινολάτρες, όχι ότι δε θα περάσουν καλά αλλά είναι γυναίκα.
Είναι μια ουκρανή γκέισα!
Καθαρή και περιποιημένη, κομψή, ευδιάθετη με θετική ενέργεια και συμπεριφορά.
Μοσχομυριστή και όμορφα μακιγιαρισμένη, όπως πρέπει σε ένα ραντεβού.
Τζινάκι εφαρμοστό να τονίζει τις καμπύλες της, μπλουζάκι που με το σουτιέν με ενίσχυση δεν ξεκόλλαγες τα μάτια σου. Να σε προκαλούν να τα χουφτώσεις και να που μπορείς.
Μέτριο ανάστημα με ωραίες καμπύλες, δεν θα την έλεγα γυμνασμένη και σφιχτή, αλλά ούτε πλαδαρή.
Πιο κοντά στο φυσιολογικό, με τα πιασίματα της εκεί που πρέπει.
Στήθος ικανοποιητικό προς καλό για μια 30αρα plus.
Φωνή με προφορά ρώσικη και αγγλικά καλά. Ελληνικά λίγα.
Οι φωτογραφίες είναι σίγουρα επεξεργασμένες ως προς την φρεσκάδα της νιότης αντί να την γοητεία και την κάβλα της ηλικίας της.
Από υπηρεσίες τώρα, έρχεται με όρεξη να περάσεις και να περάσει κι εκείνη καλά.
Δε βγάζει άγχος, βγάζει σιγουριά και διάθεση.
Στήνεται όμορφα σε παίζει με τα μάτια, με το χαμόγελο, με την τσαχπινιά και τον ερωτισμό της. Έτσι συνέβη και σε εμένα.
Δεν λέει όχι πέραν του δακτύλου, που δεν ήθελε λόγω ευαισθησίας όπως είπε.
Άφθονα φιλιά. Με όλες τις διακυμάνσεις και εναλλαγές. Γλειψίματα και φιλιά σε όλο το σώμα.
Πειράγματα του σώματος, τσιμπήματα, γαργαλητά και άμεσο ξεσήκωμα.
Μπόλικες φιλοφρονήσεις που δεν ακούγονται άσχημες είτε τις εννοεί είτε όχι.
Δέχεται και καθοδηγεί στο γλυφομούνι. Μου αρέσει να συμμετέχουν ενεργά, για να περάσουν καλά και όχι να υπομένουν.
Η πίπα της είναι σεμιναριακή ή από τις καλές.
Ασχολείται με τα πάντα, γλύφει τα πάντα.
Στην περίπτωση μου γρηγορότερα από ότι είμαι συνηθισμένος μετά το πρώτο διάλειμμα για έναν γρήγορο 5λεπτο καφέ, με ανόρθωσε τόσο γρήγορα που δεν το πίστευα, χωρίς βοήθεια.
Παίχτηκε και δεύτερος γύρος με την δική της προτροπή, αφού με προετοίμασε περίτεχνα με την απίστευτη πίπα της.
Η Ροξάνα είναι γυναίκα που συμμετέχει ενεργά, στο να περάσεις και να περάσει κι εκείνη καλά.
Δείχνει ότι δεν το βλέπει μόνο ως δουλεία, αλλά το απολαμβάνει και θέλει να το απολαμβάνει.
Πέρασα πολύ καλά και πιστεύω κι εκείνη.
Ξαναέφυγα ανάλαφρως και ευδιάθετος μετά από καιρό χωρίς μελαγχολία ή προβληματισμό και είδα το Χ με τον ΑΓΙΑΞ με άλλη διάθεση. Πιστεύω το γούρι έπιασε.
Λεφτά δε ζήτησε, τα είδε στο κομοδίνο και με ρώτησε πριν πλυθεί να τα πάρει.
Δεν κλέβει σε χρόνους ήρθε και 5 έφυγε και 5.
Ζήτησε καφεδάκι το οποίο και παρήγγειλα.
Χρησιμοποίησε στοματικό διάλυμα αρκετές φορές και λίγο τζελ.
Θα την ξαναέβλεπα, όμως θέλω να δοκιμάσω κι άλλες. Δεν ψάχνω το στάνταρ ούτε πρόλαβα να την καψουρευτώ, αφού μου αρέσουν οι μικρότερες. Κατάφερε παρόλο που επιζητούσα το χαλαρό να μου βγάλει ενθουσιασμό, όρεξη και ενέργεια παρόλη την κουραστική μέρα που είχα και αυτό της το αναγνωρίζω.
Αυτά από εμένα να περνάμε όλοι καλά και οι κοπέλες το ίδιο!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή