Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 4 10
Call-Girls
17547
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Περι Νεφελης λοιπον ο λογος. Ομορφο μουτρακι, καβλιαρικο και αυτος ηταν ο λογος που την επελεξα. Ηρθε στην ωρα της, χαμογελαστη κ ευχαριστη αλλα απο κουβεντα και συνεννοηση ελαχιστη εως ανυπαρκτη με τα ελαχιστα αγγλικα της (και με ρωσικη προφορα)! Με το που ηρθε και την ειδα απο κοντα, καθησε κρεβατι και με ρωτησε εαν ειμαι ενταξει ή να φυγει (προφανως θα διεκρινε ισως καποια εκφραση μου οιυ εγινε ασυναισθητα κ χαωρις να καταλαβω). Και ο λογος ηταν οτι απο τις φωτογραφιες του γραφειου ειχε 3-4 κιλακια παραπανω (γενικα αλλα και στον κωλο). Την κρατησα και ξεκινησε το ραντεβου, χωρις ιδιατερες εκπληξεις, αρκετα μαζεμενη στο γλειφομουνι και χωρις ιδιαιτερη συμμετοχη. Περασε γρηγορα στην πιπα και εκει χωρις εκπληξεις, αλλα μου αρεσε το προσωπο της και η εικονα της να με πιπωνει, οποτε την κρατησα εκει λιγο παραπανω! Δυο στασεις παιχτηκαν cow και ιεραποστολικο οπου αρχισε επιτελους να συμμετεχει και αυτη πιο ενεργητικα με τις αναλογες εκφρασεις, κραυγουλες και αναστεναγμους! Πρωτο τελειωμα στο προφυλακτικο οπως την επαιρνα ανασκελα με τα ποδια στους ωμους μου και μπορω να πω ηταν ενα ωραιο χυσιμο! Συνεχεια με προσπαθεια για κουβεντα, με τα κινητα μας κ τον γουγλη ως ενδιαμεσο εως οτου περασαμε στον δευτερο γυρο οπου και την αφησα να τελειωσω με πιπα και μαλακια μιας και ο χρονος κοντευε να τελειωσει! Αυτα σε γενικες γραμμες το κοριτσι, μαζι μου τουλαχιστον δν εβγαλε την καβλα που περιμενα και τις υπηρεσιες για να μου μεινει το ραντεβου!
Ηταν απλα ενα ευχαριστο απογευμα κ τιποτα αλλο!
Ηταν απλα ενα ευχαριστο απογευμα κ τιποτα αλλο!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή