Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 31 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξαπλωμενος στο κρεβάτι του μικρου δωματίου αναρωτιόμουν : Γιατί κάποια να διαλέξει το όνομα «Μαρία»; Ίσως για να αναδείξει την ελληνικότητα της; Μήπως για να σου θυμίσει το μουνακι του σχολείου που καβλαντιζες ως μαθητής; Ενδεχομένως να θέλει να παραπέμψει στην κυρία Κορινθίου; (Αρκετοί συνάδελφοι στάθηκαν στην ομοιότητα τους, προσωπικά δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι διέκρινα κάτι τέτοιο). Ή απλώς έλλειψη φαντασίας ; «Βάλε εκεί Μαρια να τελειώνουμε». Τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα;

Ανοίγω την πόρτα. Μπροστά μου ένα ψηλόλιγνο δροσερό μελανούρι, με πηγαίο χαμόγελο. Ντυμένη στα λευκά για την αντίστιξη με την σκούρα της επιδερμίδα.
Διαθετει ένα υπέροχο γευστικό ζεστό μουνακι με σφραγίδα γνησιότητας. Ντόπιο πράμα.
Διεκδικεί να περάσει όμορφα με τον εκάστοτε πελάτη. Ποιος είπε ότι η δουλειά δεν πάει μαζί με την διασκέδαση;
Ωραίο καβαλημα, τι ποδάρες είναι αυτές θε μου, καταπληκτικη στα 4 με κωλαρα να τρελαίνεσαι. Υπέροχα αθυρόστομη με ευφάνταστο λεξιλόγιο.

Αδιαμφισβήτητα μια συνάντηση με θετικό πρόσημο. Παρότι δεν είμαι λάτρης των μοντελέ κοριτσιών, το Μαράκι με κέρδισε με την σπιρτάδα και την απλότητα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 12, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα