Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 33 10
Call-Girls 123956
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συνάντηση χθες με την Μιλένα.
Αφού ρώτησα ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες, αποφάσισα να βρεθώ με την Μιλένα.
Είχα δει τις φωτογραφίες της ότι είναι κοκκινομάλλα και να είμαι ειλικρινής, επειδή εδώ στην Ελλάδα δεν συναντάμε εύκολα τέτοια απόχρωση κόμης, ήμουν περίεργος το τι θα συναντήσω.
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο της, το οποίο είναι πολύ καλύτερο από της Μίλας, δείχνω ταυτότητα στην reception σε μια receptionist, η οποία ήταν σκυλί του πολέμου σημειωτέων, και ανεβαίνω στο δωμάτιο.
Μου ανοίγει λοιπόν η Μιλένα.
Με περίμενε με ένα νυχτικό, μαύρα εσώρουχα και άσπρες γόβες.
Είδα ένα πρόσωπο λοιπόν πολύ γλυκό, οι φωτογραφίες στο site την σκληραίνουν να είμαι ειλικρινής, αλλά ένα κορμί λαμπάδα! Παίρνω τηλέφωνο το γραφείο και κάνω το ραντεβού απο 1 ώρα σε 1,5 και κατευθύνομαι προς το ντους.
Βγαίνοντας από το ντους, η Μιλένα με περίμενε στο κρεβάτι με τα εσώρουχα. Κάθοντας δίπλα της, παρατήρησα ότι σίγουρα δεν είναι 28 αλλά επειδή διατηρείται σε τέλεια κατάσταση, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μόλις ξεκίνησε να γδύνεται, εκεί άρχισαν τα ωραία! Είδα 2 στήθη, σιλικονάτα μεν, αλλά με μία ρώγα σούπερ, καθώς και λακκάκια στο πάνω μέρος της λεκάνης, κάτι που ειλικρινά δείχνει άνθρωπο που προσέχει την διατροφή του αλλά και το σώμα του. Όπως έχω πει και σε άλλες κριτικές δεν είμαι του foreplay, αλλά του κυρίως πιάτου. Μιλάμε για μία πολύ δοτική γυναίκα, που σίγουρα όσοι άνθρωποι ήταν τυχεροί στην ζωή τους να την έχουν σύντροφο, πρέπει να έχουν πει το Δεσπότη Παναγιώτη!!
Παίχτηκαν 3 στάσεις, αλλά με πολύ βαθιές διεισδύσεις, όπου η κοπέλα, κυριολεκτικά έκανε κάτι αεροπλανικά, όπου και μόνο που τα σκέφτομαι, μου ξανασηκώνεται!! Όταν ήταν η ώρα του τέλους, της ζήτησα κάτι συγκεκριμένο, το έκανε πολύ όμορφα και τελείωσα πάνω στο σώμα της με πάρα πολλά υγρά. Η κοπέλα προς τιμήν της, δεν σηκώθηκε καν και έκατσε εκεί δίπλα μου με εμένα να θαυμάζω την κορμάρα της. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι κάνει yoga, λογικό κιόλας με τα αεροπλανικά που έκανε, καθώς και το πραγματικό της όνομα. Στην συνέχεια, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος μου ζήτησε να πάει να πλυθεί, όπου μετά πήγα και εγώ. Με χαιρέτησε με ένα πολύ γλυκό φιλί και κατέβηκα προς την έξοδο.
Βγαίνοντας είδα πάλι την receptionist, η οποία αν δεν ήταν σε συζήτηση, παίζει να της έπιανα την κουβέντα, καθώς με γλυκοκοιτούσε. Βγήκα λοιπόν στην λεωφόρο της αμαρτίας και μετά από όλα αυτά πήγα χαλαρός στο σπίτι.

ΥΓ. Μετά την συνάντηση, με πήρε τηλέφωνο η Νικόλ , για να με ρωτήσει εντυπώσεις. Η φωνή της μοιάζει με της Άντζυς, αλλά δεν είναι το ίδιο. Και η Νικόλ όμως ήταν πολύ ευγενική.
ΆΝΤΖΥ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
olotyxeros
Σεβαστός
21
Πόντοι:
1.796
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KanyeEast, Ντουνταράς, GALLAS και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2023
"Ὅταν κάθησα δίπλα της" ἤ "καθήμενος δίπλα της". Τό ρῆμα εἶναι παθητικό: "κάθομαι", ἄρα "κάθοντας" ποὺ θά'ταν ἐνεργητικό δέ θά μποροῦσε νά ὑπάρξη...
review reaction 1 Rensten, Stef68, olotyxeros
11 Οκτωβρίου, 2023
Ήταν πολύ πρωί όταν έγραφα @hornyasfuck . Έχεις ένα point.
review reaction 1 hornyasfuck, Rensten
11 Οκτωβρίου, 2023
Για ποιο λόγο έδειξες ταυτότητα;
review reaction 3 hornyasfuck
11 Οκτωβρίου, 2023
Ποιος ειναι τελικα ο τυχερος;εσυ;η κοπέλα;ή η ρεσεψιονιστρια;δεν καταλαβαμε
review reaction 3 picha123, hornyasfuck
17 Οκτωβρίου, 2023
@Mikrosstath γιατί την ζητάει το ξενοδοχείο.
@gnnakos αυτοί που υπήρξαν δεσμοί στο παρελθόν της. Εγώ ήμουν μόνο για 1.5 ώρα.
review reaction 3 review reaction 1 picha123, hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5