Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 5 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ραντεβού που κλείστηκε εύκολα παρά την σχετικά δύσκολη ώρα σε στάδειο του Μεταξουργείου.
Η κοπέλα του γραφείου ευγενική και εξυπηρετική.
Η Λίλια, που είναι και η κοπελιά που μας ενδιαφέρει, ήρθε στην ώρα της, χτύπησε την πόρτα και εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο καλοκαιρινό φορεματάκι που δε νομίζω να την τιμούσε ιδιαίτερα, αλλά δεν με νοιάζει και πολύ αυτό. Ότι τέτοιο δεν μας αρέσει πολύ στον αγώνα, το αφαιρούμε.
Μπήκε γοργά στο δωμάτιο χαρωπή, εύθυμη και χαμογελαστή παρά το περασμένο της ώρας.
Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ λόγω του ότι η μέρα μου ήταν κάπως δύσκολη και ανησυχούσα μην φάω γκρίνια.
Απεναντίας, η δεσποινίς έσπασε από μόνη της τον πάγο, γρήγορα και απλά.
Μου βγήκε λίγο το παρεΐστικο μαζί της και παρήγγειλα λίγο κρασί γιατί είχα διαβάσει σ' ένα αστερίξ ότι ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου.
Μιλήσαμε περισσότερο από το συνηθισμένο μου, αλλά αυτό εξαιτίας μου.
Είναι καλό τυπάκι με ωραία στάση για την ζωή. Τουλάχιστον έτσι όπως μου τα είπε.
Έχει χιούμορ και το διασκεδάσαμε και λίγο. Το σόσιαλ τελείωσε με λίγο χορό αφού πρώτα είχε γδυθεί [τι ωραία :)] και κάπου εκεί ήρθαμε στα του αγώνος.
Ξεκίνησε με αισθησιακά φιλιά στον λαιμό μου και κατέβηκε χωρίς να βιάζεται για να ξεκινήσει στοματικό. Έτσι όπως καθο-στεκόμασταν όμως δεν αποδείχτηκε και πολύ βολικό οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήταν και πολύ άνω του μετρίου. Σίγουρα μπορεί και καλύτερα αλλά δεν μπορώ να την κρίνω και αρνητικά σ' αυτό. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι με φροντίδα φιλώντας την για να τιμήσω κι εγώ το κορμί της με φιλιά και γλυψίματα από πάνω ως κάτω. Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό κατά την διάρκεια του οποίου ανασηκώθηκα και την σήκωσα από τα πόδια, στάση που φάνηκε να της αρέσει περισσότερο.
Την άφησα μετά από λίγο για να ανεβάσω στροφές και να τελειώσω ικανοποιημένος εντός του προφυλάκτορα, λίγο πριν την λήξη του αγώνα.
Πέρασα όμορφα μαζί της και παραλίγο να ξεχάσω τον οικονομικό παράγοντα τον οποίο κι η ίδια δεν τον ανέφερε καν, κι ας έβαζε τις γόβες της έτοιμη να φύγει όταν της τα ακούμπησα πλάι της στο κρεβάτι.
Καθαρή και συμπαθέστατη κοπέλα, δεν την λες μουνάρα αλλά είναι ομορφούλα. Επίσης είναι κοντούλα, με κοιλίτσα (που δεν με χαλάει) χωρίς ραγάδες και λοιπά άσχημα. Έχει ωραία τατού αν και το ένα πρέπει να το τελειώσει (νομίζω).
Ωραία γεμάτα βυζιά που τα χάρηκα τόσο στην αφή όσο και στη γεύση.
Φιλιά με γλώσσα αλλά δυστυχώς με μένα όχι πολύ βαθιά. Καλά πάραυτα.

Τα αγγλικά της είναι καλού επιπέδου, είναι συζητήσιμη κ έχει τις απόψεις της, έχει χιούμορ, Δεν με έπρηξε ούτε λίγο, απεναντίας.
Οπότε θεωρητικά θα έλεγα καλή και για συνοδεία εκτός δωματίου.

Αν δωθεί η ευκαιρία θα την ξαναέβλεπα εύκολα, κι αν ανέβω ως τότε φορολογική κλίμακα θα την έβγαζα και έξω, έστω και δοκιμαστικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς