Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 9 10
Call-Girls
56507
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Στα θετικα ευκολη συννενοηση με χιουμορακι στα μηνυματα, την εκελισα νωρις γιατι ο επομενος μου ειπε την ειχε κλεισει για 3ωρο και λεω κομματια θα ειναι. Λοιπον η κοπελα ειναι χαρμα οφθαλμων, ειναι νεα 27 χρονων και η σουπερ τοπ μοντελ μουναρα που θα βλεπατε εξω να περπαταει και θα σαν επεφταν τα σαγονια ή αυτη που θα βλεπατε στο κλαμπ και θα θελατε να της την πεσετε. Οι φωτογραφιες ειναι ακριβεστατες με ισως μια ιδεα για λιγο πειραγμενα χειλη (χωρις να ειμαι βεβαιος), την αδικουν στα μπουτια που φαινονται πιο χοντρα ενω απο κοντα ειναι νορμαλ, οχι αδυνατα αλλα κανονικα. Το airbnb της σε σημειο που ουτε που παει το μυαλο οτι παιζει να εχει σπιτια εκει (α ρε κουφαλα ελληνα τι σκαρφιζεσαι για να βγαλεις φραγκα). Προσωπο αριστο με ματαρες, βυζαρες τριοτεσσαρια βαρια κρεμονται ωραια και ημισκληρα στην αφη με μικρες ρωγες σε αφηνει να τα ζουλας ρουφας με μετρο βεβαια, εγω πιο αγρια ηθελα δεν με αφησε, μπουταρες υπεροχες, καλλιγραμμα ποδια, φλατ κοιλια, ενα μουνακι γλυκο με μικρα μουνοχειλα και κωλαρα πεταχτη δυσαναλογη απ το σωμα αλλα δεν δειχνει ασχημα γιατι ειναι λεια και ημιμαλακη στην αφη με μικρη κωλοτρυπιδα σκουρη. Με υποδεχτηκε με εσωρουχα και ρομπα, εχει ενα μικρο τουπε, πεταει και καποια ελληνικα, φλωσσοφιλα αρκετα θα μπορουσε να ανοιγει λιγο περισσοτερο το στομα της. Πιπα δεν με ενθουσιασε και αρκετες στασεις που δεν αρνηθηκε απλα πολυ σκοτεινο το διαμερισμα πραγμα που δεν μου αρεσει. Καρφωσα δυνατα χωρις μα μου και πρωκτικο που γλυστρισε ανετα απλα στις αλλαγες των στασεων ηθελε αυτη να τον βαζει στον κωλο της, φυσικα και εβαλε τζελ. Απολαυστικη η θεα της κωλαρας της στα 4 (αν ειχε και καλυτερο φωτισμο...). Στα αρνητικα δεν ηθελε να φωναζω για να μην ακουγομαστε γιατι η ηχομονωση ηταν μαπα και φοβαταν μην την παρουν χαμπαρι τα 2 διπλανα airbnb. Δεν ειχε μεγαλη για πετσετα για μπανιο (α ρε φιλοξενε ελληνα) και λεφτα που ζητησε στην αρχη κατι που με χαλαει προσωπικα. Γενικως τιμια συνευρεση, θα μπορουσε να ειναι και λιγο πιο θερμη αλλα το νεαρο της ηλικιας της την κανει απειρη και αρπακολατζου. Δεν νομιζω να υπαρξει επαναληψη απο εμενα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2023
Ξέχασα κι εγώ να γράψω ότι δεν είχε μεγάλη πετσέτα... τα λεφτά τα έδωσα στο τέλος χωρίς να μου τα ζητήσει...
doc_lin
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1