Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 1 10
Call-Girls
5781
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Κοροϊδία ! Με είχαν 20 λεπτά στο περίμενε , ήρθε πτώμα η κοπέλα , έφυγε στο 30 λεπτό , εγώ την έδιωξα την λυπήθηκα, πήρε κανονικά όλα τα λεφτά , αφού τα είπα αυτά στην τηλεφωνήτρια, έλαβα απάντηση ότι άργησε μόνο 15 λεπτά ,και , << Όσο για τη συμπεριφορά της κοπέλας γιατί ήταν κουρασμένη σας ευχαριστούμε που μας το λέτε, θα μιλήσουμε μαζί της..>> ) μα καλά τι εννοείτε θα μιλήσετε αφού εσείς τα κανονίζετε! Σε ένα άλλο πρακτορείο επειδή το ακύρωσα λόγω εργασίας με βάλανε black list , το ακύρωσα 2 ώρες πριν το ραντεβού , θέλανε μάλλον να μην πάω δουλειά .η κοπέλα ειτανε πανέμορφη στο πρόσωπο και για αυτό την πάτησα και σαν χαρακτήρας εξαιρετική , είχε πολλά ραντεβού όμως , οι συνάδελφοι εδώ σιωπούν ... εγώ προσωπικά έχω σταματήσει το άθλημα όχι δεν είναι οικονομικό το θέμα ευτυχώς για μένα δλδ αλλά έχει να κάνει με την κοροϊδία .ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι από τους ποιο παλιούς απλά δεν έγραφα κριτικές . Λευκό μαντήλι από εμένα , να γαμάτε καλά και όχι να σας γαμανε την τσέπη και την νοημοσύνη, εμένα σήμερα με γάμησαν .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Οκτωβρίου, 2023
Παλιος λογαριασμος με λαθη πρωταρη βλεπω.Για δες λιγο σαν παραδειγμα αν και υπαρχουν κ αλλοι παικτες τη τελευταια κριτικη του roughfucker και τα ξαναλεμε
pilofori
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1