Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 5 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με αυτό το γραφείο για την ώρα είμαι 2/2 και τα 2 με την Mirella και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.
Δεύτερο tour της κοπέλας και 2η επίσκεψή μου σε αυτήν, όλα καλά με το γραφείο επικοινωνία βράδυ με whatsapp βρήκα διαθεσιμότητα και χώθηκα.
Έβαλε και νέες φοτός και δεν κρατήθηκα, πήγα στο χώρο της. Με εξέπληξε κιόλας γιατί με θυμόταν μετά απο 2 μηνες περίπου. To καλοκαίρι με υποδέχθηκε με λαχανί εσώρουχα , αυτή την φορά με ροζ.
Την πρώτη φορά, μέσα στο καλοκαίρι, ήμουν διστακτικός μετά απο τις πολύ κακές κρικτικές που είχαν ανέβει αλλά σαν γνωστός BoobLover δεν μπορούσα να προσπεράσω τέτοια προσόντα και ρίσκαρα ξεκάθαρα, για εμένα βγήκε σε καλο.
Εμένα μου αρέσει και γούσταρα πολύ, σίγουρα η λάμψη τον φωτογραφιών δεν υφίσταται σε καμία κοπέλα. Μεγαλογυναίκα, κρεβατογεμίστρα 1,70 , αρκετά μαυριδερή άλλωστε είναι λατίνα.
Έχω φετίχ με τα πιασίματα και τα μεγάλα κορίτσια, για εμένα δεν είναι όπως έχει αναφερθεί, έχει απίστευτες φυσικές βυζάρες (FF??, EE??) με μία μικρή φυσική πτώση που δεν επηρέαζει καθόλου αντιθέτος γέμιζε το χερι και το μπρατσο με ολο το στήθος και ηταν καύλα , εννοείτε ισπανικό απο άλλο πλανήτη της τα γάμαγα και την φίλαγα παράλληλα, παραλίγο να χύσω κιόλας (τα γράφω και καυλώνω) , ωραία κώλαρα καθόλου αντιαισθητική και σφιχτή μπορώ να πω όπως και μπουταρες που δεν χόρτανα να πιάνω.
DFK είναι πάντα στο μενού με εμένα και της το είχα ξηγηθεί απο την 1η μας συνάντηση και δεν χρειάστηκε να της το τονίσω, εννοείτε δεν είπε όχι σε τίποτα, καθαρή, ευδιάθετη αν και ήταν αργά και με ένα μόνιμο χαμόγελο. Εγώ όπως πάντα κύριος , καθαρός και με σεβασμό προς αυτήν (όπως σε όλες τις κοπέλς) την ξεκλείδωσα και περάσαμε τέλεια!!!
Καναμε 2 γυρους όπως προβλέπετε (cow, missionary) ,στο backround έπαιζε funky βραζιλιάνικη μουσική, ενδιάμεσα μιλήσαμε λίγο (με χρήση translate για ευκολία) μου ανέφερε ότι θα κάτσει κανα μήνα και θα έρθει ξανα Ιανουάριο κάπου εκεί, ενημερωτικά.

Ότι γράφω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, πέρασα super και ξέρω ότι είμαστε πολύ που γουστάρουμε τέτοιου είδους κορμιά , οι μοντελάκηδες και λοιποί μακριά δεν έχουν δουλεία με την Mirella.

ΥΓ: Άσχετο με την κοπέλα αλλά είναι η 5η κριτική μου και ακόμα έχω περιορισμένη βαθμολογία. Θα εκτιμούσα μια ενημέρωση για αυτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny_Castle
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vascular, doc_lin, Milfomaniac και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2023
Ε, απ’την 6η και μετά ξεκλειδώνουν οι βαθμολογιες! Στις 5 πρώτες μπορεις μέχρι 7…
review reaction 1 Johnny_Castle, hornyasfuck
06 Οκτωβρίου, 2023
Ποιος είναι ο χώρος της; σε ποιο ξενοδοχείο δηλαδή
review reaction 1 hornyasfuck
06 Οκτωβρίου, 2023
Συναγωνιστή, οι προηγούμενοι αναφέρουν ότι είναι χοντρή, ένας γράφει για 100 κιλά!
Μιλάμε για μπαμπάτσικη γυναίκα, νταρντάνα ή bbw;
06 Οκτωβρίου, 2023
μετα απο ενα βομβαρδισμο πολυ κακων κριτικων ηρθε κ μια πολυ καλη,
ποιον να πιστεψουμε τωρα ? Χμμμ;Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 5 Score73, Johnny_Castle
07 Οκτωβρίου, 2023
Παιδιά εγώ είπα την γνώμη μου, πώς την είδα και τι μου αρέσει... πες την και νταρντανα εγώ έδωσα άλλους χαρακτηρισμούς...νομίζω γράφω αναλυτικά πως είναι...και ξαναλέω γούστα είναι αυτά.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5