Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 4 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Maria από Βραζιλία.
Δεν παραθέτει σε τίποτα ότι είναι Βραζιλιάνα, καθώς μοιάζει περισσότερο Ευρωπαία. Την έκλεισα 1 ώρα και καταλήξαμε παραλίγο να το πάμε για δίωρο.

Φωτό από πρόσωπο ότι βλέπετε χωρίς αυτό το περίεργο φώτοσοπ σε μερικές φωτό, κατατοπιστικές οι φωτό με το άσπρο μαγιό. Σώμα τούμπανο, φιτ και νεανικό. Επιδερμίδα τέλεια στο άγγιμα αλλά θέλει και λίγο τζιμ γιατί αν περάσουν τα χρόνια θα πλαδαρέψει.
Βυζί τώρα βλέπει ευθεία αλλά πεσμένο και γενικά φαίνεται ότι το παιδί της έχει ρουφήξει ότι γάλα είχε μέσα. Η μόνη παραφωνία στο σώμα. Αρκετά τατού και περισσότερα στο πόδι, στις φωτό δεν φαίνονται.
Ήρθε με τζιν και τοπάκι με σνικερς, ωραίο καβλάκι αλλά όχι για όπως αρμόζει. Τραγελαφικό πόση ώρα έκανα να βγάλει το τζιν που ήταν πιο κολλητό και από κολλητική τα

Λίγο διστακτική στην αρχή καθώς είμαι και πανάσχημος πανάθεμα με... πήρε μπροστά με λίγο σόσιαλ. Αγγλικά δύσκολα και ο γκούγκλης έπιασε δουλειά στις σοβαρές συζητήσεις του κυπριακού που δεν αναλύσαμε.

Στην αρχή φιλιά χωρίς γλώσσα, μετά από λίγο εμφανίστηκε και αυτή.
Πίπα χωρίς πολλά πολλά και ήταν οκ... μέτρια, χωρίς πάθος και λύσσα αλλά έγλειψε ότι υπήρχε εκεί κάτω παραλίγο και κώλο να φτάσει. Άφησε λίγο να δώσω πόνο στη πίπα με MF αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Ιεραποστολικό με μπαλόνι και ερμητικά κλειστή... έφτυσα τον πάτο μου να μπει μέσα σιγά σιγά. Δεν βολεύτηκα δυστυχώς λόγω της διαφοράς του σωματότυπου μας, αλλά δώσαμε πόνο και αυτή και εγώ.
Στα 4 η κωλάρα της είναι θέαμα και τα δέχτηκε όλα, ξαπλωτό ακόμα περισσότερα.
Από πάνω έδωσε ρυθμό εκείνη και όταν κουράστηκε της έδωσε και κατάλαβε.

Όλα αυτά για 6 λεπτά με τα 9 εκατοστά μου και κάπου εκεί και αφού είχα ζητήσει παράταση... την έβαλα να με τελειώσει με πίπα που ναι έδωσε πόνο και τα πήρε όλα.. ζήτησε το έξτρα της.
Ύπνος και από τους δύο μας και μας ξύπνησε ο οδηγός και έφυγε και αυτή από το άντρο της ακολασίας μας. Ντουζάκι πριν και μετά.

Ξανά σίγουρα αλλά δεν βρίσκεται όταν τη θέλω. Τη συστήνω αλλά προσοχή με τα έξτρα καθώς πυροβολεί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
270€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
143
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BisexualWannabe, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Yatoputso και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Οκτωβρίου, 2023
Σαν γύφτισσα από τις φαβέλες Της Βραζιλίας είναι. Απορώ που είδες την ομορφιά αλλά γούστα είναι αυτά. Να υποθέσω ότι δεν μπήκε στο ντουζ πριν όπως και σε μένα;
T2
thanos 23
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1