Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 45 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 153634
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επιστροφη στο Angels για την Mila αυτην την φορα.
Ωραια επικοινωνια και το ραντεβου στον χωρο της για να εξοικονομισω χρονο και χρημα.
Δεν ειναι παντος πολλα τα λεφτα που παιρνει γιατι αξιζει και σε εμφανιση και σε υπηρεσιες.
Πιο αναλυτικα, εχει καποια κιλα που περιοριζουν το ευρος της πελατειας αλλα οσοι ειναι φαν του ειδους θα δουνε την πιο ομορφη μορφη με καλο δερμα και πλουσια προσοντα που για μενα ειναι και ο λογος να την επισκεφτεις.
Η συζητηση μαζι της ειχε την χαρη της αλλα με τα βυζια της μπροστα μου δεν μπορουσα να σκεφτω πολυ λογικα. Το ειδε, το καταλαβε και εκανε μια αιφνιδιαστικη κινηση για φιλι. Πιο αυθορμητη απο οτι περιμενα και απολαυσα την δοτικοτητα της.
Πισω στις βυζαρες λοιπον και οταν εβγαλε οτι λιγο ειχε πανω της ηταν η ωρα να απολαυσω το δωρακι μου. Εγλειψα και πιπιλισα ρογες ενω μου κραταγε το κεφαλι και εβγαζε μουγκρητα ευχαριστησης. Το ενα χερι στο μουνι και το αλλο στον κωλο με τα δαχτυλα να προσπαθουν διεισδυση την οποια καταφερα τελικα μονο εμπρος. Ακολουθησε γλειφομουνι και μολις τελειωσα αρχισε η πιπα. Της αξιζουν πολλα συγχαρητηρια για την τεχνικη της αλλα και ενα μιεων οτι τελειωσα πριν καν αρχισουμε το σεξ.
Μου πηρε λιγο αλλα τα καταφερα και παλι να ειμαι σε πληρη στυση και εδωσα το σημα εναρξης του σεξ. Στηθηκε και γαμηθηκε λες και ημουν ο γκομενος της. Συμμετοχη αριστη, στησιμο σε οτι σταση ζητησα πολυ καλο και τελικο χυσιμο στη κωλαρα. Τα βογγητα και γενικα η συμπεριφορα της δειχνουν αληθινα, η δυναμικοτητα και ο επαγγελματισμος της ηταν ακαταμαχητα στοιχεια.
Δεν λεω περισσοτερα, αλλωστε τα εχουν πει και αλλοι...
Καλα γαμησια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου