Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ολοι μας καποια στιγμη ειχαμε και εχουμε στο μυαλο μας να ξεπατωνουμε ενα MILF. Και σιγουρα η Ηρα μπορει να κανει αυτη την σκεψη πραγματικοτητα. Ενα απογευμα εβλεπα την κωμωδία american pie εκει οπου σχεδον αν οχι ολοι μας σιγουρα καποιοι εμαθαν τον ορο MILF (Mother I'd Like to Fuck)! Καυλωσα που ο πιτσιρικας γαμουσε στην μητερα του Στιφλερ και ηθελα και εγω παση θυσια να κουτοποσω ενα μιλφακι. ανοιγμα του σαιτ βλεποντας και κρινοντας απο τις κριτικες διαλεξα την Ηρα που απο τις φωτο φαινεται καυλιαρικο μωρο. Τηλ στο γραφειο για διαθεσημοτητα ωρας , πηρα το οκ και εφυγα βουρ για την ολοκληρωση της φαντασιωσεις!
Η κοπελα εφτασε στην ωρα της, ανοιγοντας την πορτα ειδα μια ομορφη γυναικα με ωραιο σωμα και χαρακτηριστηκα. Φιλακια και λιγο σοσιαλ για αρχη και απο μονη της πηγε να ετοιμαστει για τον αγωνα. Δεν αργησε να ερθει διπλα μου γυμνη, μπορω να πω οτι το σωμα της ειναι αρκετα ωραιο αν και πολυ λιγο χαλαρο(βεβαια λογικο μιλαμε για μιλφ) ο αγωνας ξεκίνησε με δυνατα παθιαρικα γλωσσοφιλα και μπαλαμουτιασμα οπυ γρηγορα αλλαξε σε 69, δεν αντεχα αλλο ηθελα να την γευτω οσο δυνατον πιο γρηγορα και λεμαργα. Το μουνακι της ηταν περιποιημενο και γευστηκο. Επισης η πιπα της ηταν πολυ δυνατη αλλα και πολυ γρηγορη(σαν μοτερακι) δεν μπορω να πω οτι με ενοχλησε ισως γτ ταιριαζε στην φαντασιωση ενος δυνατο γαμησιου με μιλφ. υστερα απο εκει και επειτα παιχτηκαν 3 στασεις cow, εκεινη απο0 πανω και στο τελος στα 4 οπου η θεα αποο πισω ηταν χαρμα οφθαλμων, τελειωσα δυνατα πανω στο στηθος της οπου τα δεχτηκε με ενα καυλιαρικο βλεμμα. μπανιο και αποτους 2 μας και λιγο σοσιαλ για τα λιγα λεπτα που μας ειχαν μεινει. μπορω να πω οτι περασα ωραια και σιγουρα δεν το μετανιωσα. Η Ηρα εναι μια ωραια γυναικα (μιλφ) που ερχεται σιγουρα για να περασεις καλα και να κανει πραξη οτι φαντασιωση εχεις με μια μιλφ γυναικα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
130€
kotsampasis
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Φεβ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
137
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Bartender 74, kon_ntinos και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2023
ερώτηση προς τον συνάγωνιστή! Η "'Ηρα" εξακολουθεί να έχει τουφίτσα στο μουνάκι -όπως κάθε ΜΙΛΦ που σέβεται τον εαυτό του- ή το έχει πάρει όλο όπως οι πιτσιρίκες;

Ευχαριστώ για την ενημέρωση Χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck
08 Οκτωβρίου, 2023
Ναι φίλε μου, και είναι και πολύ ωραίο οπτικά μπορώ να πω!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2