Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 42 10
Call-Girls 238879
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αντιγράφω αυτούσια την κριτική που είχα ανεβάσει στο νήμα της κοπέλας. Αφού ανοίχθηκε καρτέλα κριτικών, ας ανεβάσουμε και τις προγενέστερες κριτικές προς ενημέρωση των συναγωνιστών.

Συνάντηση με την Νικόλ απόγευμα Παρασκευής για 1,5 ωρίτσα.

Η γυναίκα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ με όλη την σημασία της λέξης.
Ψηλή που μόλις μπήκε με τις καυλιάρικες μπότες της μου έριχνε στο ύψος και δεν είμαι κανένας ζουμπάς, 1,81 είμαι.
Fit εντελώς στεγνό μοντελέ κορμί με απίστευτες ποδάρες, μέση δαχτυλίδι, ωραίο 2αρακι φτιαγμένο στήθος, ένα κωλαράκι ποίημα και δερματάκι απαλό και βελούδινο σαν 18χρονης και βγάλε. Κορμί μπαλαρίνας ή γυμνάστριας pilates.

Για το πρόσωπο της που έχουν γραφτεί μερικά περίεργα στο παρελθόν έχω να πω ότι υποκειμενικά για εμένα είναι άκρως καυλωτικό και με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Αντικειμενικά (όσο μπορώ), δεν είδα σε καμία περίπτωση αυτά τα υπερβολικά που έγραψαν 1-2 περίεργοι τύποι. Έχει πολύ ωραία εκφραστικά μάτια, καλοσχηματισμένα και αρκετά σαρκώδη χείλια, υπέροχο χαμόγελο, ωραία κατατομή προσώπου, κοντό μαλλί και σχετικά μεγάλη μύτη που όμως δεν δείχνει άσχημη.
Δεν έχει baby face, δεν έχει πρόσωπο για διαφήμιση γιαουρτιού της ΦΑΓΕ, έχει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο με δικό του χαρακτήρα που εγώ προσωπικά το βρίσκω μια χαρά και το γουστάρω κάργα.

Στα του αγώνα τώρα τι να πω? Κόλαση!
Ο κορίτσαρος μπαίνει στον χώρο με χαμόγελο και άνεση σαν να σε ξέρει καιρό. Πρόσχαρη και φιλική με φοβερή ενέργεια σαν άτομο και σε παρασύρει άμεσα σε ότι θα επακολουθήσει.

Στο σεξ είναι ηφαίστειο, τυφώνας! Κατά την γνώμη μου είναι ιδανική για δυνατούς και ανθεκτικούς παρτενέρ.
Απίστευτα καλή στην πίπα, δυναμίτης για γερά πνευμόνια με αντοχές στον αγώνα, το ξέρει το άθλημα το κατέχει και προσπαθεί (και το καταφέρνει) να περάσεις τέλεια.
Καταπληκτικά στησίματα χωρίς να κλέβει σε όλες τις στάσεις και ειδικά στα 4 είναι μοναδική, το ωραιότερο κωλαράκι και το καλύτερο στήσιμο που έχω δει.
Δεκτική στα πάντα με φοβερή ενέργεια, ένταση και πάθος.

Γενικά μια πάρα πάρα πολύ καλή συνάντηση που εννοείται θα επαναληφθεί στην πρώτη ευκαιρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Yagulas
Σεβαστός
16
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, ivan the great, andronikos3 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού