Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν τη Νίνα τη διάλεξα γιατί έχουν γραφτεί αρκετά οπότε θα βάλω και εγώ το λιθαράκι μου!

Από εμφάνιση είναι ό,τι βλέπετε ΑΛΛΑ έχει πέσει και εδώ πολύ φώτοσοπ. Το πρόσωπό της έχει ακμή και το στήθος της δεν είναι τόσο στρογγυλό και μεγάλο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Κατά τα άλλα είναι τα ίδια κιλά και γενικά είναι ένα όμορφο κορίτσι, με ωραίο σωματάκι, καθαρό και περιποιημένο.

Ευγενική κοπέλα, πολύ χαμηλών τόνων και πολύ συνεσταλμένη. Επικοινωνιακή όμως και τα αγγλικά είναι σε καλό επίπεδο αν θέλεις να πεις μια κουβέντα παραπάνω. Δεν σου εμπνέει κάτι το άγριο ούτε στην αρχή, ούτε στη πορεία.

Το σεξ ήταν βανίλα. Φταίω και εγώ φυσικά που ήμουν πτώμα αλλά γενικά δεν υπήρχε ένταση από καμία πλευρά. Αλλάξαμε 2 στάσεις μόνο όπου τελείωσα με σχετική ευκολία όταν βρισκόμουν σε ιεραποστολικό.

Με 2 λόγια, συστήνεται για πιο ήπιους τόνους, για όποιους θέλουν μικροκαμωμένες περιποιημένες κοπέλες και για όσους θέλουν να έχουν και μία επαφή με τα λόγια. Βάζω ίσως όχι γιατί υπήρχε κάτι αρνητικό στη κοπέλα ή στη συμπεριφορά της. Ίσα ίσα είναι πολύ καλύτερη από τις περισσότερες που κυκλοφορούν εδώ. Απλά δε ταιριάξαμε στη χημεία γιατί ήθελα κάποια να πάρει μια πρωτοβουλία και να με 'αγριέψει'. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα είναι το ίδιο με εσάς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή