Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 13 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αλλη μια κοπελα που δεν το εχει με τα αγγλικα. Η συνεννοηση πολυ βασικη μαζι της μονο για να κανει σεξ δηλαδη. Η εμφανιση πολυ καλη και ο χαρακτηρας της ωραιος. Μια χαρουμενη γυναικα που την βλεπεις και απο φυσικο σου ερχεται να σκεφτεις το σεξ μαζι της.
Κατα νου μου ειχα gfe αλλα εχει παραπανω απο το αναμενομενο το σεξ στο μυαλο της, σαν αυτοματη αντιδραση θα το ελεγα. Παρολαυτα δεν ηταν μεγαλη η αποκλιση απο το ζητουμενο και οσο περνουσαν τα λεπτα γινοταν και καλυτερη. Αρχισαμε με το καλυτερο, τα φιλια στο στομα, και συνεχισα σιγα σιγα στην αρχη για να γλειψω το κορμι της και πανω απο ολα το μουνακι που ηταν ομορφο και περιποιημενο.
Σε ολα ειπε ναι.. δηλαδη δεν ειπε οχι, αναστεναζε οσο της εχωνα την γλωσσα στην μουνοτρυπα και οι ρωγες ερεθιστικαν στο γλειψιμο και στο πιπιλισμα. Η πιπα που μου εκανε, τυπου "ευχαριστω" για οτι προηγηθηκε. Ωραια τεχνικη και προσπαθεια να χωρεσει ολο το μηκος μεσα στο στομα της. Δοντια δεν ακουμπησε και συνολικα ηταν προσεκτικη να μην κανει ζημιες.
Απο κει και περα οι πρωτοβουλιες εφτασαν στο σταδιο που θα περιμενα απο μια συντροφο μου. Στα στησιματα εδωσε καλες ιδεες και γενικα οπου εγω δεν αποφασιζα πρωτος το εκανε εκεινη για μενα. Η ενεργεια της στο σεξ δειχνει οτι καιγεται μεσα της για να τον φαει, μαλλον το καθημερινο φλερτ την επηρεαζει τοσο που δεν μπορει διαφορετικα.
Παντα πιστευω, οσο διαρκεσει η ομορφια της, αυτη η γυναικα θα γαμιεται ειτε για την ευχαριστηση ειτε για τα λεφτα. Καναμε δυο γυρους σχεδον χωρις διαλειμμα με απανωτα πηδηματα σε οσες στασεις προλαβαμε. Τα βογγητα της εκλεισαν και τους δυο, οταν δηλαδη εφτασε στον οργασμο εκεινη, εχυσα και εγω.
Επαναληψη θα αξιζε και η τιμη της λογικη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, maradona7, hornyasfuck και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού