Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 42 10
Call-Girls 238855
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0

Συνάντηση με την Νικολ πριν λίγο καιρό, μιας που είδα ότι άνοιξε καρτέλα , είπα να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου με την κοπέλα.

Το ραντεβού κλείστηκε με αρκετές προσπάθειες είναι η αλήθεια. Κάποιες φορές δεν δούλευε (πχ Κυριακές), καποιες μπορούσε αργότερα , καποιες φορές δεν πήρα απάντηση, , καποιες δεν ήταν διαθέσιμη κλπ. Τελικά βρήκαμε ώρα, απογευματινή που εξυπηρετούσε και τους δυο για 1 ώρα στο μπιλ.

Στην ώρα της , με καλησπέρισε μια κοπέλα 32 ετών όπως δηλώνει από την Τσεχία. Το καταλαβαίνεις και από την προφορά αυτό, παρότι τα ελληνικά της είναι πολύ καλά. Πρώτη εντύπωση θα έλεγα σχετικά καλή. Ψηλή κοπέλα 1,74 δήλωσε , φορούσε και τακούνια και το πρώτο που πρόσεξα ήταν το σώμα της . Πραγματικά πολύ γυμνασμένο κορμί, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια, ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι ακριβέστατες , αυτό θα δεις και από κοντά. Από κοντά το σώμα της είναι ακομα καλύτερο βασικα.

Το πρόσωπο της είναι συμπαθητικό, όχι όμως ιδιαίτερα του γούστου μου για να ειμαι ειλικρινής. Επίσης έχει κοντό μαλλί και εγώ προσωπικά όπως έχω πει και στο forum αρέσκομαι κυρίως στο μακρύ μαύρο μαλλί . Γούστα είναι αυτά καθαρά υποκειμενικά , με κάθε σεβασμό στην κοπέλα. Για αυτούς τους λόγους και μονο , έβαλα ίσως στο αν θα την ξαναέβλεπα. Στην συνάντηση μας πάντως προτίμησα να εστιάσω στις υπηρεσίες της κοπέλας , δεδομένου ότι είχα διαβάσει καλά σχόλια από τα παιδιά, τα οποία και επαληθεύτηκαν.

Η συνάντηση μας κινήθηκε καθαρά σε gfe ρυθμούς όπως λέει και ο τίτλος. Πραγματικά σε έχει πασά στο ραντεβού αυτή η κοπέλα. Σε περιποιείται φουλ, σε φιλάει από πάνω μέχρι κάτω παντού, αυτιά, λαιμό , στήθος, δίνει πραγματικά φιλια με γλώσσα, τα οποία τα επιδιώκει και ολας σε ολη την συνάντηση.

Στις υπηρεσίες της συμμετείχε σε ολες τις στάσεις υποδειγματικά. Δεν αποφεύγει τίποτα, το αντίθετο θα έλεγα. Είναι εκεί για να σε ευχαριστήσει. Η πίπα της ήταν εξαιρετική , πολύ βαθιά και με περιποίηση της γύρω περιοχής. Μάλιστα όταν της το είπα, μου είπε ότι έτσι πρέπει βαθιά στο στόμα να μπαίνει. Έρωτας Δείγμα του ποσο κοιτάει να σε ευχαριστήσει.

Κατάφερε με τον ερωτισμό και το πάθος της να με κάνει να τελειώσω 2 φορές . Απόλυτα ευχαριστημένος. Εκανε μπάνιο και όταν ήρθε και όταν τελείωσα, πεντακάθαρη κοπέλα γενικά.

Το δωράκι της είναι στα 100 ευρώ και το πρόγραμμά της περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις, φιλιά , cim/cif. Πρωκτικό αν δεν κάνω λάθος είναι έξτρα .
Θεωρώ κατά την άποψη μου ότι σε αυτά τα λεφτά είναι μια πολύ τίμια επιλογή και τα δουλεύει τα χρήματα που παίρνει . Δύσκολα θα αφήσει καποιον δυσαρεστημένο. Τα χρήματα τα πήρε στο τέλος και έφυγε στην ώρα της χωρις βιασύνη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ypotaktikos97
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ivan the great, Διαγραμμένο μέλος 185569 και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού