Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 11 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Συνάντηση σε δικό μου χώρο λοιπόν άνοιξα την πόρτα και βλέπω μια κοπέλα με χαμόγελο και νεανικό ντύσιμο κολάν στο πάνω μέρος χωρίς σουτιέν που διέγραφε το στήθος μου είπε ότι είχε κάνει μπάνιο αλλά από προηγούμενη εμπειρία δεν προχωρώ αν δεν κάνει μπάνιο η κοπέλα και έτσι έγινε από εμφάνιση ωραίο πρόσωπο με καταπληκτικά πράσινα μάτια και πολύ ωραία μαλλιά μόνο στα χείλη ήθελα καλύτερη δουλειά
Από στήθος στρογγυλό πεταχτό 2.5 με ρώγα που ανταποκρίνεται και Κόλο ΑΧ.όπως φωτό αιδοίο κλειστού τύπου και επιδερμίδα λευκή βελούδινη και χέρια αυτά που μου αρέσουν ξεκίνησε με φιλιά και μετά την έριξα στο κρεβάτι και έφαγα αρκετή ώρα να την γλείφω παντού μετά ξάπλωσα και μου πήρε μια πίπα βαθιά επαγγελματική. Στο σεξ ξεκίνησα με ιεραποστολικό δεν λέει όχι σε τίποτα αλλά θέλει καθοδήγηση εκεί έγινε η πρώτη κατάθεση μπάνιο μαζί και επανήλθαμε χάδια από μέρους της και πάλι πίπα και τώρα στα τέσσερα να βλέπετε αυτό τον Κόλο άστα να πάνε και έχυσα στην πλάτη
στο τελευταίο δεκάλεπτο εδώ άλλες ντύνονται και φεύγουν αυτή μου έκανε μασάζ μέχρι τό τελευταίο λεπτό και παραπάνω θα την ξαναδω γιατί έχει ωραία εμφάνιση και με χαρακτήρα καλό για μένα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 28, 2023
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες