Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 16 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 79226
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η συνάντηση έγινε στο χώρο της κοπέλας το ξενοδοχείο β σαμπουάν είχε βάλει η κοπέλα πετσέτα καθαρή η κοπέλα ευδιάθετη με χαμόγελο με ωραία μαύρα εσώρουχα με σχόλια που είχα διαβάσει περίμενα να ζητήσει τα χρήματα μπροστά αντίθετα τα έδωσα στο τέλος έχει ωραίο πρόσωπο με καταπληκτικά μάτια βαμμένη στο γκραν έχει πλούσιο φυσικό στήθος με μεγάλες ρώγες με ελαφρά πτώση λόγο βάρους 4.5 με 5 ύψος γύρω στο 175 λίγο κοιλίτσα που δεν ενοχλεί ψηλά πόδια ποιώ κοντά η 6 φωτό αιδοίο κλειστού τύπου καθαρό λευκό περιποιημένα άκρα .
Ξεκινήσαμε με βαθιά γλωσσοφιλα μετά την έριξα στο κρεβάτι και την φίλησα στο στήθος στα πόδια πήγα να γλείψω και την μασχάλη με τα χέρια πάνω αλλά με χάλασε λίγο γιατί είχε βάλει ρολ ον και ήταν πικρή μετά την γύρισα σε 69 να έχει βάλει το πέος ανάμεσα στα βυζιά και να παίρνει πίπα συνέχεια εγώ δεν κατάλαβα να βάλει δόντι πουθενά εκτός αν αλλάζει από πελάτη σε πελάτη απ' τα καλύτερα 69 και εγώ να τής έχω ανοίξει Το μουνι και να το γλείφω όσο ποιώ βαθιά πάει η γλώσσα εκεί άρχισε κάτι αναστεναγμούς μετά την γύρισα και έκατσε πάνω μου και εγώ να μην προλαβαίνω να πιάνω βυζιά την γυρίζω και χύνω στα βυζιά έπειτα μπανάκι και δεύτερος γύρος πίπα στα γόνατα και διείσδυση στα τέσσερα και να σκύβω να χουφτονω τα βυζιά και να τα αφήνω και να κουνιούνται εκεί έχυσα στην πλάτη της θέλω να την ξαναδώ για τα βυζιά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 25, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
38
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rebirthed Sapiens Sapiens, Γιώργος Παπ., mancunian1986 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2023
Σε όλους τους άγγελους βάζεις ψηλές βαθμολογίες. Κάτι δεν πάει καλά!
review reaction 1 review reaction 3 Silvio Berlusconi, hornyasfuck
27 Σεπτεμβρίου, 2023
ωραιος , εισαι δικος μου εσυ Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck
01 Οκτωβρίου, 2023
@bigmountain89 Συμφωνώ με αυτά που είπες αλλά νομίζω η Κάτια έχει βελτιωθεί. Ο Metr69 που είναι αξιόπιστος όπως ο roughfucker ο Yatoputso κλπ έχει γράψει και αυτός καλή κριτική από όσο είδα
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3