Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Call-Girls 14627
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τατιάνα είδα και κάτι μου ήρθε να την πάρω, το γραφείο εξυπηρετικό και η συνάντηση κατευθείαν κλείστηκε χωρίς πολλά.

Στην Ελλάδα για μερικά χρόνια, από Ουκρανία. Άνοιξα πόρτα, ήρθε και έμεινα μαλάκας. Έχει μαζέψει, δεν είναι τόσο νταρντάνα όσο στις φωτό.
Πρόσωπο cute, χωρίς τη λάμψη και μου άρεσε. Σώμα λόγω νεότητας κρατιέται αρκετά καλά χωρίς να χρειάζεται γυμναστική και επιδερμίδα πολύ καλή. Νυχάκια όμορφα περιποιημένα. Κώλος ωραίος αλλά για μένα έλειπε ένα τσακ για να γεμίζει όπως τον θέλω.
Αγγλικά οκ και ελληνικά ελάχιστα, οπότε επικοινωνία τα βασικά. Χαμόγελο μου άρεσε πολύ, ευδιάθετη, δοτική και δεκτική σε πολλά.

Βαθειά γλωσσόφιλα που γούσταρα και ατελείωτα. Τριψίματα αρκετά πάνω για να σε ξεσηκώσει. ΤΩΡΑ πίπα ήταν όλα τα λεφτά, τον ρούφηξε δίχως αύριο και 69 τρελάθηκα καθώς παραλίγο να χύσω κατευθείαν. Την σπατουλάρισα αρκετά και υγράνθηκε τέρμα και τελείωσε χωρίς πολλά αχ και βαχ.

Συνέχεια με πλαστικό και ιεραποστολικό αλλάζοντας θέσεις συνεχώς και τον πήρε όλο μέσα μέχρι την άκρη του τούνελ. Αστράγαλοι μέχρι τους ώμους και έδωσα πόνο. Αγκωμαχούσα και εγώ και αυτή.
Στα 4 όμορφο και ικανοποιητικό στήσιμο αλλά λίγο κώλο θα ήθελα για μένα... δεν υστερεί αλλά τον θέλω εγώ πιο πληθωρικό. Κοπανούσα εγώ και αυτή την ίδια στιγμή. Άλλες 2-3 φορές και χύσιμο στη πλάτη.

Ντουζάκι γρήγορο πριν και μετά, μύριζε και όμορφα. Ξέρει ακριβώς τι κάνει και πως να σε ξεζουμίσει. Άνετα θα ξαναπάω. Φεύγει σε καμιά εβδομάδα. Έφυγε και αυτή από το άντρο της ακολασίας μας ακριβώς στην ώρα της

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
143
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 mancunian1986, TOMCRUISE, gpd και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού