Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 44 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 124982
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κυρία ήρθε να γαμηθει . Τοκ τοκ η πόρτα και εμφανίζεται μια μιλφαρα με ένα αέρινο φόρεμα με τα βυζια έτοιμα να πεταχτούν έξω . Μετά τις χαιρετούρες και τα διαδικαστικά πριν ακόμα κάνει μπάνιο την πλάκωσα στα γλωσσόφιλα που ανταποκρίθηκε άμεσα . Κατόπιν ακόμα ντυμένη σκύβει και μου κάνει μια τσιμπουκαρα μπροστά στον καθρέφτη . Μετά το μπάνιο συνεχίσαμε την μάχη στο κρεββάτι με καλά προκαταρκτικά , γλυψιματα και πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου έγινε και η πρώτη κατάθεση . Μετά το μπάνιο χωρίς να χρονοτριβεί κατέβηκε κάτω όπου έγλυψε και μπαλάκια με πάθος και το δεύτερο τέλος ήρθε στο στοματάκι της κοιτώντας με στα μάτια .
Γενικά η κοπέλα το έχει και θέλει να ευχαριστήσει σαν σωστή επαγγελματίας . Αν θέλω ένα σίγουρο καλό γαμησει και πίπα θα την ξαναπάρω σίγουρα αλλά μου αρέσουν οι επιλογές .
Αααα και κάτι άλλο . Βρε ρεμάλια κάντε μπάνιο και να είσαστε προσεγμένοι . Μου έκανε κάποια σχόλια απέξω απέξω για κάποιους «κυρίους» που δεν φροντίζουν και ιδιαίτερα την προσωπική τους υγιεινή ( κοινώς βρώμυλοι)
Όπως απαιτούμε καθαριότητα εμείς από τις κοπέλες πρέπει και μείς να είμαστε αντίστοιχα καθαροί !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
koursaros66
Ανώτατος
62
Πόντοι:
10.335
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, doc_lin, mancunian1986 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2023
Ελεγκανς το μωρό.....πολύ καλή η επιλογή σου....και ακόμα καλύτερα που ανταποκρίθηκε στις ορέξεις σου.....

Τα σέβη μου παίχτη!!!!
Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1