Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 82063
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν πρόκειται για κριτική. Για κάτι τέτοιο, κατεβείτε παρακάτω στους δυο συναδέλφους. Μια που κάνατε όμως τον κόπο να φτάσετε μέχρι εδώ, να παραθέσω μερικά “πραγματολογικά” σχόλια: Λεπτή, λυγερή, καθαρές γραμμές. Αποτυπώνονται με επάρκεια στις νέες φωτογραφίες. Νέα, πολύ νέα, οι φωτογραφίες την μεγαλώνουν. Μικρά στηθάκια με εξέχουσες, εύσαρκες ρόγες. Μερικές σκόρπιες μικρές ελίτσες, όχι τατού. Σχολαστική με σπρέι στο πτηνό πριν το στοματικό και μπόλικο ζελέ κατά την επαφή.

Πρόκειται για ημερολόγιο μετεωρισμού. Χορός στο φτερό του καρχαρία, μια που η διέλευση των μεγάλων περιπάτων επιφέρει απελπισία. Πριν την μίσθωση του κορμιού προσφορά διαστήματος, ενός πρελούδιου στην ανάλωση με ένα ποτήρι λευκό κρασί, αξιοπρεπέστατου σε σχέση με την περίσταση. Το δέχθηκε πρόθυμα. Ζύγισε τον πελάτη, στο τέλος άφησε ένα πνιχτό επιφώνημα μεταξύ συγκαταβατικότητας και αστείου. Γδύθηκε ήρεμα και ανεπιτήδευτα, ξάπλωσε δίπλα και ακολούθησε μια ήρεμη, gfe συνεδρία. Πρόσφερε το στόμα της σε πολλά, διαρκή φιλιά, η γλώσσα της ήταν πάντα έτοιμη να υποδεχθεί τη δική μου. Δε θα τα χαρακτήριζα βαθιά φιλιά με γλώσσα, αλλά η εγρήγορση της μου επέτρεπε να διακρίνω στη στάση της κάτι περισσότερο από συγκατάβαση. Στοματικό με σάλιο, αναπάντεχο αλλά όχι φυσικά κάτι εξεζητημένο. Δεν υπήρχε λόγος, ούτε και η τεχνική δυνατότητα για συζήτηση, όμως ήταν πάντα δίπλα μου, χωρίς αντιπερισπασμούς κινητών και άλλοθι εξάντλησης του χρόνου. Χρήματα δε ζήτησε ποτέ, κάποια στιγμή τα άφησα να αχνοφαίνονται στο γραφείο όταν έκανε το ντουζ του ημιχρόνου. Τα πήρε ήρεμα στο τέλος, αφού τα μέτρησε.

Ζητούσα ομορφιά, όχι πουτανιά. Μου την πρόσφερε. Μου απέκρυψε την όποια σκοπιμότητα από την μεριά της. Με ηρέμησε με την ηρεμία της, με άφησε να μετεωρίζομαι πάνω από τις σιωπές, μου πρόσφερε το προστατευτικό δίχτυ της συγκατάβασης και μου επέτρεψε να ελπίζω πως διασταυρώθηκα φευγαλέα με την επιθυμία της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
miraculous mandarin
Ανώτερος
30
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, Elganador, BisexualWannabe και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2023
πςςςςςς ποιητης οπως παντα!!!!!
review reaction 1 review reaction 3 bourdelotsarkakias, hornyasfuck, miraculous mandarin
28 Σεπτεμβρίου, 2023
Το κειμενο σου ποιημα και εργο τεχνης μεγιστο! Ακομα και ασχημα να εγραφες για τη κοπελα στο τελος αυτος που το διαβαζει θα την παρει! :-) ;-p
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, argyrotoxos και 1 ακόμα μέλος
07 Δεκεμβρίου, 2023
Αυτό δεν είναι κριτική, αυτό είναι ποίημα!
review reaction 3 miraculous mandarin
09 Δεκεμβρίου, 2023
Respect στον άριστο χειριστή του γραπτού λόγου.Το κείμενο ιδιαίτερα κατατοπιστικο.Ευγε!
review reaction 1 miraculous mandarin
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4