Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 69 10
Call-Girls 218019
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την Βανέσα λοιπόν στα μέσα της εβδομάδας.
Έφτασε στην ώρα της φορώντας ένα κοντό φόρεμα (αρκετά απλό και καθημερινό) και πέδιλα με τακούνι. Ως κλασικό μαγοκόριτσο δεν φορούσε εσώρουχο. Στην αρχή ήταν πολύ μαγκωμένη, σε σημείο κάπως να ξενερώσω γιατί με όσες έχω βρεθεί από το γραφείο ήταν τέρμα άνετες και έμπαιναν στο ψητό από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η Βανέσα έμοιαζε σαν να ηταν το πρώτο της ραντεβού ever. Προσπάθησα να πάρω κάποιο φιλί αλλά ίσα ίσα τα χείλη.
Πάει για μπάνιο και σε 2 λεπτά είχε γυρίσει με την πετσέτα. Με ρώτησε τι θέλω από αυτήν, της είπα και άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στο κλήμα του ραντεβού.
Το πρόσωπό της είναι όμορφο, κοντούλα και τσουποτή. Γενικά προτιμώ τις τσουποτες αλλά όχι σε αυτό το ύψος. Τις θέλω λίγο πιο πάνω, λίγο πιο νταρντανες. Βυζαρες σε πτώση λόγο βάρους, με μη ανταποκρισίμη ρόγα. Ο κώλος της πολύ καλός. Πεταχτός και σφιχτός.
Παίχτηκαν 2 γύροι με επιτυχία. Δεν είχαμε πολλές στάσεις γιατί όπως μου είπε είναι στενή (όντως είναι) και εγώ "μεγάλος". Σε συνδυασμό και με το σωματότυπο φυσικά.
Μπάνιο ένας ένας και ώρα για τσιγάρο. Στην κουβέντα που κάναμε μου εξήγησε για πιο λόγο στην αρχή ήταν τόσο μαγκωμένη και από την πλευρά μου για πιο λόγο λειτουργώ έτσι στην αρχή των ραντεβού. Τελείωσα το τσιγάρο μου και κάπου εκεί είπα από μέσα μου ότι το ραντεβού μάλλον τελείωσε. Η Βανέσα όμως είχε αντίθετη άποψη και δεν ήθελε να φύγει χωρίς να χυσω δεύτερη φορά. Ξεκίνησε να με καυλωσει με τον τρόπο της. Κάτι που δεν έγινε. Οπότε έβαλε σε εφαρμογή τον δικό μου τρόπο, τον οποίο της τον είχα πει στην αρχή όταν με ρώτησε τι θέλω. Φυσικά με έκανε τούρμπο. My way or the hard way. Στο σημείο εκείνο είχαμε κλήση από τον αδηγό να αρχίσει να ετοιμάζετε και η Βανέσα ανταποκρίθηκε. Όχι όμως στο κάλεσμα του οδηγού αλλά στο κάλεσμα της τσαπού μου. Αντί να βάλει τα ρούχα της μου έβαλε τον σκούφο και έκατσε και τον έφαγε χωρίς μα και μου. Ζοριζόταν πολύ, το έβλεπα αλλά ήθελε να με τελειώσει δεύτερη φορά. Από την μεριά μου έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να μην την αργήσω πολύ.
Με το σφύριγμα της λήξης έκανε μπάνιο, ντύθηκε, πήρε το αντίτιμο των υπηρεσιών της και έφυγε.
Θα πρέπει να αναφέρω ότι είναι πεντακάθαρη. Το αιδοίο της μύριζε πολύ όμορφα και ήταν εύγευστο. Θα την ξανά δω γιατί μου έδωσε αυτό που ήθελα. Αν και στον πρώτο γύρο είχε λυθεί κατά 60% στον δεύτερο, μετά την κουβέντα που κάναμε, λύθηκε 100% και πέρασα σούπερ. Μπράβο στην Βανέσα για την δοτικότητά της και μπράβο στο γραφείο που δεν ενόχλησε για την μικρή καθυστέρηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.447
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Μανωλης Κουρης, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2023
Πολύ δύσκολο έγινε το γαμησι πρέπει να είσαι ψυχολόγος για να παίρνεις πλέον αυτά που πληρώνεις ΌΛΗ ΤΗΝ ΏΡΑ
Μάλιστα
M
mitroglou
review reaction 1 Milfomaniac, hornyasfuck, das379
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1