Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 4 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ειναι απο τις περιπτωσεις που βγαινεις απο το δωματιο και αναρωτιεσαι για αρκετα λεπτα...περασα καλα η οχι??
καπως ετσι εξελιχθηκε για μενα αυτο το ραντεβου.οριανα λοιπον μια κοπελα που την εχω βαλει στο ματι εδω κ καιρο αλλα μια δεν μπορουσε την ωρα που ηθελα, μια ειχε περιοδο,μια ρεπο ....αιισιχτιρρ πιααα.
τελοσπαντων με τα πολλα καταφερα κ εκλεισα ραντεβου.βλεποντας τις κριτικες εδω φανταστηκα οτι θα παει αρκετα καλα.πηγε αλλααα..εχει μερικα αλλα .. καταρχην απο εμφανιση η γκομενα ειναι πολυ στα γουστα μου και οχι μονο νομιζω γενικοτερα ειναι απο τα γκομενακια που αν τα δεις εξω σιγουρα θα καρφωσειε βλεμα κτλ. κωλαρακι ωραιο βυζι δυνατο επισης.τωρα στις υπηρεσιες που λεμε..ηταν καλη δεν μπορω να πω.πιπα καλη με προσπαθεια για deep στο σεξ ξερει να γαμιεται μεχρι εκει ολα καλα.παμε τωρα στο αλλα.καταρχην δεν ξερει λεξη αγγλικα.ο φιλος Panos123abc πιο κατω εγραψε... '' Πως γίνεται άτομο κάτω των 30 να μην ξέρει και ούτε να θέλει να μάθει αγγλικά;;; ''.θα συμφωνησω απολυτα .ελεος ρε κοριτσακι.διεθνης γλωσσα ειναι η γαμημενη μαθε την δεν ειναι δα κ τοσο δυσκολο.παμε παρακατω κ στο σημαντικοτερο που με ξενερωσε.ηταν συνεχως με το μισο ματι στο κινητο της.παμε να ξεκινησουμε στην αρχη τσουπ μηνυμα ..μισο μου λεει(στη γλωσσα του σωματος) ξεκιναμε κ ενω σταματαμε για λιγο και την βαζω να μου παρει πιπα ηταν λες κ εχυσα οκ ολα καλα κ ξανα μανα το κινητο.οοοοο λεω .παταω ενα τρανσλεητ στο δικο μου κ της γραφω μπορεις να αφησεις το τηλεφωνο σου για 10 λεπτα τουλαχιστον ??? η απαντηση ηταν μιλαω με μια φιλη μου που εχει καποια θεματα. αν ειναι δυνατοννννν.μα αν ειναι δηλαδη.και πρεπει να τα λυσεις τωρα που ηρα εγω για ραντεβου ας πουμε??
αυτα εν ολιγης η εν πολλις..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
61
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Larson, Panos123abc, xagnostos2006 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2023
εδω δεν σεβεται τον αλλο που της σκαει τοσα λεφτα για λιγη ωρα κ μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν μαθαινει αγγλικα.
γιατι προφανως ταχει γραμμενα ολα στα αρχιδια της...
review reaction 1 Panos123abc, xagnostos2006, hornyasfuck
21 Σεπτεμβρίου, 2023
αν αναρωτιέσαι αν πέρασες καλά στο τέλος, μάλλον δεν πέρασες !
review reaction 1 xagnostos2006, old boy, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
22 Σεπτεμβρίου, 2023
Aragorn135 τελικα ναι δεν εχεις κ αδικο...
review reaction 1 hornyasfuck, Aragorn135
23 Σεπτεμβρίου, 2023
εδω δεν σεβεται τον πελατη και κοιταει ολη την ωρα το κινητο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4