Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφού διάβασα τις κριτικές έγινε απαραίτητο μια συνάντηση μαζί της. Το ραντεβού κλείστηκε χορίς πρόβλημα, μάλλον ήμουν τυχερός και την βρήκα διαθέσιμη την ίδια ημέρα. Από την πρώτη στιγμή ήταν αυθόρμητη και παρόλο που δεν έχει εμπειρία σε σύνολο το στυλ της γαμάει. Ξεσκίστηκα στα φιλιά στο στόμα, πράγμα που το ήθελα πολύ και σαν να το κατάλαβε το μωρό χορίς να της το πω.
Από εμφάνιση έχουν ειπωθεί πολλά και δεν θα πω περισσότερα με καλύψατε οι προηγούμενοι αλλά σαν βαθμό της βάζω 9. Ήταν και πάλι πολύ καθαρή και είχε περιποιηθεί τον εαυτό της πολύ καλά οπότε έγλειψα ότι πιο ευαίσθητο στο κορμί της και άρχισε να καυλώνει. Το αποτέλεσμα να ανατριχιάζει και να επηζιτά δράση. Το τσιμπούκι το έκανε με πολύ καλή διάθεση αλλά την αναμενόμενη αματούρικη τεχνική. Το πρώτο γαμήσι ήταν με στησίματα που θα έκανα με γκόμενα που πρωτογνώρισα, ιεραποστολικό κυρίως και πολλά φιλιά στο στόμα. Στον δεύτερο γύρο και μετά από το διάλειμμα κατά το οποίο έπεσε κάθε φραγμός μεταξύ μας μέσω της κουβέντας, το στυλάκι έγινε πιο σωστό και πορνοειδές με τάσεις pse. Δεν λέω ότι το έχει ακόμα αλλά στο αίμα της είναι να ξεσκίζεται. Πολύ σημαντικό να βελτιώσει το cow, γιατί την ενέργεια την έχει άρα μπορεί να είναι η δυνατή της υπηρεσία.
Σίγουρα για την ηλικία της με αυτά που προσφέρει είναι να της πεις ένα μπράβο. Η τιμή λογική και θα την έπαιρνα ξανά χωρίς να το σκεφτώ καθόλου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kontopodis, Antonis_Greece4, piko και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού