Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 12 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ήξερα πάνω-κάτω τι να περιμένω, μιας και η κοπελιά έχει κάμποσες (θετικές) κριτικές.

Στην ώρα της, ήρθε όμορφα ντυμένη, ίσως λίγο πιο κυριλέ από ότι πιστεύω θα τις ταίριαζε. Έιναι ακόμα μικρή, όπότε το ντύσιμο μιας μιλφάρας πιστεύω ότι δεν την κολακεύει ιδιαίτερα... Μικρή σημασίά έχει αυτό.
Η τιμές της είναι τσιμπημένες, και από ότι κατάλαβα είναι στη 2η και (προσπαθεί να είναι η) τελευταία διαδρομή της σαν πόρνη.
Εμφανισιακά οτι βλέπετε στις φωτογραφίες, λίγο μείον στην γυαλάδα, και προσωπικά περίμενα κάπως μεγαλύτερο/πιο στητό βυζί. Όμορφη συνολικά και με αρκετή άνεση που θα βοηθήσει στο να μην χαθεί χρόνος για όσους τους νοιάζει.

Πληρωμή, παραγγελία από το μπαρ και σχολαστικό πλύσιμο μέχρι να έρθουν τα ποτά.
Το λοιπόν... πίπα "βασιλική", δηλαδή με τσιγάρο και ποτό, σάλια και πνιξίματα, ματιές και κουβέντες, ιδανική χρήση χεριού, και δόντι τόσο όσο. Για τα δικά μου γούστα, που περιλαμβάνουν μια κάποια κακοποίηση της πούτσας, η κοπελιά δίνει ρέστα. Φυσικά υπήρχε και η κατάλληλη καθοδήγηση από πλευράς μου, ώστε να μην αγχώνεται για το αν θα πονέσω κλπ.
Υστερα από 2 τσιγάρα, βουρ στο κρεβάτι...

Φοβερά στησίματα, είτε στα 4 είτε μπρούμυτα, είτε στο πλάι.
Η κοπέλα έχει μουνι-μουνάρα και κώλο-κωλάρα. Το μουνί της είναι μεγάλο, καθαρό, δεκτικό, και συνολικά η κοπελιά δεν βάζει κανένα φρένο, ούτε σε δάκτυλα, ούτε στην ένταση, ούτε στο βάθος κλπ....
Κώλος κάτι αντίστοιχο, αν και σε κάποια φάση υπήρχε μια προτροπή για λίγο πιο σιγά.... αλλά κι εγώ το είχα παρακάνει και έτσι και αλλιώς μιλάμε για ένα οριακό σχόλιο ύστερα από σχεδόν 30 λεπτά συνολικού γαμησιού.
Χύσιμο στο πρόσωπο, μετά από λίγη ακόμη πιπάρα. Συνολικά μιλάμε για γαμήσι που με έκανε να θέλω να αφήσω την πούτσα μου μέσα της και να μην ξαναγαμήσω.

Έχω πάει σχεδόν με όλες τις ανεξάρτητες ελληνίδες και μη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κριτικές για ανεξάρτητες σπάνια έχω γράψει.
Νομίζω ποτέ με ελληνίδα από γραφείο.
Απορώ γιατί η συγκεκριμένη δουλεύει με γραφείο, και όχι ως ανεξάρτητη και ίσως με "κλειστό" κύκλο πελατών. Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά θα προτιμούσα στην συγκεκριμένη περίπτωση να μπορώ να προτείνω διάφορα δικά μου στην κοπελιά, που όντας σε γραφείο, οφείλει να βάλει προτεραιότητα στην συνέπεια σε επόμενο ραντεβού κλπ.

40ρηδες με κέφια, χρήμα και προσόντα, το νου σας (και το νου μου) μιας και η κοπελιά είναι φωτιά και λαύρα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
450€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
36
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 Elganador, Thanos1990, doc_lin και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Έχεις πάει με όλες τις Ελληνίδες της Ελλάδας. Και δεν κατάλαβες ότι αυτή δεν είναι Ελληνίδα;;
review reaction 3 review reaction 1 srek7, hornyasfuck, piko
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Δηλαδή, μεγάλε, εμείς οι 50αρηδες δεν θα την αντέξουμε ;
review reaction 3 review reaction 1 KOURSAROS10, hornyasfuck
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Αυτό διάβασες?
Αυτό έγραψα ... " Έχω πάει σχεδόν με όλες τις ανεξάρτητες ελληνίδες και μη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη."
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3