Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ηταν μεγιστη μου προτεραιοτητα οι ποιοτικες υπηρεσιες και η καλυτερη που μου προτειναν ηταν η Ραφαελα. Δεν μπορω να της βαλω τον βαθμο που θελω στο προσωπο, το εχει πολυ ωραιο και ενα 9αρι το αξιζε πραγματικα. Αντιθετως στην επικοινωνια θελουν βελτιωση τα αγγλικα της, δεν επιχειρησα να ανοιξω συζητηση και προχωρησαμε στο ψητο.
Ειναι επαγγελματιας του κλαδου με ολη την εννοια. Φιλαει απο την αρχη στο στομα και σε κανει να νιωσεις αμεσως ανετα μαζι της. Το σωμα της ειναι ωραιο αλλα καποιες υπερβολες απο την μεση και κατω παρουσιαζονται στις φωτογραφιες, συνολικα παντος ενα οχταρι το αξιζει.
Αρχισαμε το σεξ με πιπα που για μενα ηταν κορυφαια σε τεχνικη αλλα πολυ φιλικη με τα μπαλακια. Παρολο που εχουν περασει πολλα καυλια απο πανω της το μουνι το εχει στενο και δεν την εχω μεγαλη να ξερετε. Τα στησιματα φοβερα απο καθε αποψη αλλα και η συμμετοχη της αναμεσα στις καλυτερες που εχω παρει. Δεν περασε δευτερολεπτο που να μην τα δινει ολα και να μην αναστεναζει ενω για προσποιηση δεν γινεται λογος. Πραγματοποιηθηκαν δυο γυροι χωρις να δυσκολευτω καθολου με την στυση λογο και μονο της συνολικης της προσπαθειας. Τα λεφτα τα εδωσα στο τελος και οι τροποι της μεχρι και το αντιο ηταν απολυτα ευγενικοι.
Θα μπορουσα να μεινω μαζι της και ολο το βραδυ και σιγουρα θα ειχαμε και συνεχεια στο σεξ. Για τα 160 που παιρνει και σε συγκριση με αλλες, ειναι πολυ καλη επιλογη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή