Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 109452
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Παρολο που προτιμω τις νεαρες ηλικιες, η περιποιητικη φυση των περισσοτερων μιλφ με κανει να παρεκκλινω μερικες φορες. Κοιταζοντας τις φωτογραφιες ειδα στο προσωπο της πολυ πουτανια, περισσοτερη απο το συνηθισμενο και σιγα σιγα απεκλεισα τις υπολοιπες επιλογες και εκλεισα το ραντεβου.
Με μια τιμια εμφανιση, ειδικα προσωπο σχεδον ιδιο, απο την αρχη ειχαμε θετικες εξελιξεις. Ηταν καταρχην πολυ καλη στην επικοινωνια και με την προδιαθεση να δωσει ποιοτικες υπηρεσιες. Το υψος της κανονικο, η ενεργεια ψιλα με κορμοστασια που εδειχνε δυναμη και αυτοπεποιθηση. Φυσικα στο συνολο η φρεσκαδα αποτελει παρελθον αλλα ειναι περιποιημενη και μοιαζει απλα ωριμη.
Ξεχαστηκαν ευκολα τα πρωτα λεπτα αμηχανιας και περασαμε σε πληρως gfe διαθεση. Φιλια στο στομα με δροσερη ανασα και μετα περασε απο ολο το σωμα αισθησιακα και αργα και ταυτοχρονα με τα χερια με χαιδευε συμπληρωματικα. Στο πουλι αλλαξε η εκφραση στο προσωπο πιο σοβαρη και σεξυ και οι ματιες προστυχες. Το στοματικο της πολυ ωραιο με ρουφιξιες και καραμελωμα στα μπαλακια. Της ανεβασα παραπανω την διαθεση με ενα καλο γλειφομουνι που σιγουρα οσοι ειστε φαν θα το κανετε γιατι εχει πολυ καλη υγιεινη.
Καταναλωσαμε αρκετο χρονο αλλα τελικα καναμε μονο ενα γυρο που καλυψε πληρως παντος. Μου εκανε καλο στησιμο στα τεσσερα και με πληρη δοτικοτητα, αφεθηκε ολοκληρωτικα. Ηταν επισεις πολυ καλη και στο καβαλημα, οι αντοχες της ικανοποιητικες και με αυτην την σταση εχυσα στο τελος.
Συνοψιζοντας, ηταν ενα ραντεβου που θα ηθελα να κοστιζε κατι λιγοτερο αλλα για την καυλα που εκπληρωσα ηταν πολυ ικανοποιητικο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 14, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, TOMCRUISE, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού