Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 9 10
Call-Girls
53010
Γενική βαθμολογία
3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Συναντηση με την κοπελα στον χωρο της κατοπιν συνεννοησης με το γραφειο. Πληρωσα στην αρχη του ραντεβου. Οι φωτογραφιες ειναι επεξεργασμενες καθως η κοπελα εχει αρκετα παραπανω κιλα απο τις φωτο. Λογω υπηρεσιων πρωκτικου συμβιβαστικα καθως θεωρησα οτι μπορει να εχει τουλαχιστον καλη συμμετοχη στο πρωκτικο. Δυστυχως ομως επεσα εξω. Μετα απο μια συντομη ρηχη πιπα, πηγαμε να κανουμε πρωκτικό οπου μου ειπε με το που πηγα να μπω οτι ποναει και τετοια και δεν μπορει. Ειμαι φυσιολογικος, δεν ειμαι ο Rocco... εκει ξενερωσα, της ειπα οκ δε πειραζει να μου δωσει τα χρηματα να φυγω γτ απλα εχασα τον χρονο μου κ δεν μου τα εδινε! δεν εκατσα πανω απο 10-15 λεπτα, επερνα το γραφειο και το ειχαν κλειστο, πηρε η ιδια μαλλον σε αλλο αριθμο μετα απο λιγη ωρα και μετα απο πολλα παραπονα και διαφωνιες, μου εδωσε η κοπελα πισω ενα μερος των χρηματων, πληρωσα εν τελει δηλαδη 100 ευρω, για υπηρεσιες που θα μπορουσα να εχω το πολυ με 20 ευρω. Οπως καταλαβενετε μαυρο απο εμενα, απαραδεκτοι κοπελα και γραφειο. Δε ανεφεραν στις υπηρεσιες ουτε καν οτι το πρωκτικο εξαρταται απο το μεγεθος, οπως γραφουν αλλες κοπελες που στο τελος το αποφευγουν λογω μεγεθους και καλα. Αν και οπως σας ειπα εχω φυσιολογικο μεγεθος, αλλα οπως και να εχει ας εγραφε τουλαχιστον οτι εξαρταται απο το μεγεθος, γιατι εγω προσωπικα αποφευγω τις κοπελες που αναφερουν αυτο γιατι εννοουν μονο με μικρο μεγεθος κανουν πρωκτικο ουσιαστικα. Η συγκεκριμενη δεν το αναφερει αυτο, αλλα κανει ουσιαστικα το ιδιο. Η συγκεκριμενη κοπελα απλα το αναφερει για να τσιμπαει πελατες και να το αποφευγει περνωντας μπροστα τα λεφτα. Περιττο να πω πως αυτο ειναι απαρεδεκτο οπως καταλαβαινουν ολοι. Σε συνδυασμο και με τις επεξεργασμενες φωτο αυτο γινεται ακομη περισσοτερο απαραδεκτο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Μια χαρά τον τρώει από πίσω όμως.
,παντως γενικα κ η τιμη της ειναι στο Θεο,που πας ρε καραμητρο θες κ 180 με 1,60 μποι,νταξει ελεος να πουμε κ θες κ 80 για τον ποπο σου χωρις καν να γραφεις depending on size ?
αν ισχυουν αυτα που γραφει ο συναγωνιστης σε βρισκω πολυ φαουλ κοπελια κ με αυτες τις τιμες μαλιστα!