Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 72 10
Call-Girls 294309
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όσα αγοράκια δεν αντέχουν την αλήθεια να περάσουν κατευθείαν στη δεύτερη παράγραφο που περιέχει και την κανονική κριτική.

Πάμε λοπόν. Εσύ. Ναι εσύ. Εσύ που διαβάζεις αυτή την κριτική και θεωρείς τον εαυτό σου άνδρα. Είσαι σίγουρος ότι πληροίς τα κριτήρια? Και δεν εννοώ τα γενετικά χαρακτηριστικά, μούσια, μπράτσα, γεννητικά όργανα κλπ. Αυτά αρκούν να σε φτάσουν στο επίπεδο του αγοριού. Ασέ ρε βλακάκο θα μου πεις τώρα συνοφρυωμένος και τάχα μου τσαμπουκαλεμένος. Έχω τη δουλειά μου, τις κατακτήσεις μου, το αμάξι μου, το εξοχικό μου, την ομάδα μου, τι άλλο θέλεις δηλαδή? Η μαγική λέξη εδώ είναι ανεξαρτησία. Ανεξαρτησία από ότι μικροπρεπές σε κρατάει σκλαβωμένο. Και μέσα σε αυτά είναι και το (πληρωμένο) σεξ. Και από που και ως που εσύ με κρίνεις, σε ακούω να ρωτάς, με ποιό δικαίωμα? Με το ίδιο δικαίωμα που έχεις εσύ να κλαψομουνιάζεις με το κάθε τι . Ειδικά αν αφορά ανεξάρητητη, λες και είναι έγκλημα να μην τα ακουμπάει σε γραφείου/νταβάδες. Ειδικά αν αφορά Ελληνίδα ή κάποια που μεγάλωσε στην Ελλάδα, σα να μην έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει μια καλύτερη ανταμοιβή για αυτό που προσφέρει. Ειδικά αν είναι πρωτοεμφανιζόμενη σαν να είναι παράλογο να θέλει να κάνει ένα κομπόδεμα και μετά να τη σκαπουλάρει και να μην ρουφάει πέη. Και δηλαδή όταν λες κλαψομούνιασμα, πως το εννοείς για κάντο μου λιανά. Κλαψομούνιασμα είναι όταν γκρινιάζεις ατελείωτα για το κόστος των ραντεβού, όταν χρησιμοποιείς επιχειρήματα του τύπου είναι ακριβό το νοίκι μου, είναι χαμηλός ο μισθός μου, μα η ίδια πριν ένα μήνα ήταν φτηνότερη, στη βορειοδυτική Μολδαβία έχει ωραιότερες που σε ξεζουμίζουν με ένα 20ευρω και άλλα φαιδρά. Λες και δεν είναι μια υπηρεσία πολυτελείας αυτό που προσφέρουμε στον εαυτό μας, λες και μιλάμε για είδη πρώτης ανάγκης όπως το νερο που πίνουμε, το μαιευτήριο της συζύγου ή το γάλα των παιδιών μας. Μα σε ακούω να λες τώρα, είμαι γέρος/ασχημός/παχύσαρκος/πολυάσχολος/ντροπαλός και μόνο επί χρήμασι βρίσκω γυναίκα. Σύμφωνοι. Ελεύθερη αγορά έχουμε θα βρείς κάποια οικονομικότερη. Μα θέλω την Άννα που έχει τατουαζ στα πλευρά ένα γατούλη γιατί έτσι και ΜΟΝΟ έτσι τη βρίσκω. Ε τότε λοιπόν αξιοποίησε την τόση πολύ φαιά ουσία που αφιερώνεις για να γκρινιάζεις, στη δουλειά σου για να αμειφθείς περισσότερο και να μη σε νοιάζει το κόστος. Κάποιοι από εσάς θα μου πείτε, εμένα δε με νοιάζει το κόστος αλλά το ότι δεν τη βρίσκω διαθέσιμη ποτέ και ποιά νομίζει πως είναι και τέτοια. Όταν έχει 900 ακόλουθους και χωρίς να υπολογίζω τους μη ακόλουθους και τους τους τουρίστες, τότε ένα 10% να πρέπει να εξυπηρετηθεί θέλουμε πάνω από 4 ραντεβού/μέρα (συνυπολογίζοντας ΣΚ και μέρες περιόδου) και αυτά ωριαία μέσα στο μήνα. Ε, να τα κάνει, εφόσον κονομάει σε ακούω να λες μέσα στην απύθμενη βλακεία σου. Για να γράφεις μετά ότι σου ήρθε στο ραντεβού χωρίς όρεξη. Ε, δε σε βρίσκω πουθενά ΑΓΟΡΑΚΙ μου. Και να μην αναφερθώ στους καλησπεράκηδες και σε αυτούς που ζητάνε τηλέφωνο όταν είναι εμφανές στο προφίλ γιατί δε θα τελειώσουμε ποτέ με τους κλαψομούνηδες. Κατανοητά όλα? Έχεις κάποια γελοίο επιχείρημα να αντιπαραθέσεις? Γράψε στα σχόλια, θα χαρώ πολύ να σε ...εξυπηρετήσω. Στην κριτική τώρα.

Την Άννα τη συνάντησα πριν το καλοκαίρι με το δεύτερο σετ μηνυμάτων που ανταλλάξαμε. Συνάντηση στο γνωστό χοτέλ βασίλης. Οι φωτογραφίες της είναι ακριβείς όσο αφορά το οπτικό κομμάτι. Στο θέμα της αφής είναι μεν αδύνατη αλλά είναι χαλαρή και μόνο η ηλικία της σώζει προς το παρόν την κατάσταση. Κρίμα να μην κάνει γυμναστική, θα απογειώνονταν (και εμείς μαζί της χεχε). Το πρόσωπο, το οποίο έχει δείξει κατά καιρούς είναι instagramικά όμορφο, με το πιο ωραίο χαρακτηριστικό της να είναι τα χείλη της, τα οποία αξιοποιεί καταλλήλως. Ύψος 1,70 δε κρατούσα και μεζούρα. Γενικά έχουμε ένα ωραίο κοριτσίστικο σύνολο. Στον αγώνα τώρα, θέλει το χρόνο της, τα χαδάκια της, το γλύψιματάκι της. Εγώ επειδή τα βαριέμαι όλα αυτά πέρασα κατεθείαν στο δαχτύλιασμα όπου και δέχτηκε (με χρήστη λιπαντικού) τέσσερα μη σας πω και σκάρτα πέντε δαχτυλάκια στο καλοσχηματισμένο και ελαστικό μουνάκι της. Έδειξε να το ευχαριστιέται βγάζοντας κουταβίσιες κραυγούλες. Περίμενα μέτρια πίπα αλλά με εξέπληξε ευχάριστα, με καλό μπούκωμα, άφθονο σάλιο και καλό αρχιδορούφηγμα. Στο doggy (ή μήπως στο puppy?) είχαμε περισσότερες κουταβίσιες κραυγούλες και άδεισμα στο όμορφο στοματάκι της με την απαραίτητη κατάποση. Αρκετή κουβεντούλα με κοριτσίστικη απόχρωση από την πλευρά της και απουσία δεύτερου γύρου γιατί ας πούμε ότι δεν είμαι φαν των κουταβίσιων ηχητικών εφέ. Γλυκός αποχαιρετσμός και καληνύχτα.

Εσύ λοπόν που έφτασες ως εδώ, θα σου πρότεινα αν είσαι αγοράκι και προσπαθείς πραγματικά να γίνεις άνδρας, να τη συναντήσεις. Ξέρω ότι ακόμη δεν έχει επιστρέψει και ότι βάζω άσχημα φυτίλια αλλά δες το και ως δοκιμασία χαρακτήρα. Υπομένουμε στωικά αυτό που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Η κοπέλα είναι γλυκιά, αξιόλογη και θεωρώ ότι αξίζει η αναμονή. Για αυτούς που ζητάνε γυναίκα και όχι κορίτσι δε θα τη σύστηνα. Προτιμήστε Μαλβίνα, αν και νεότερη είναι περισσότερο γυναίκα από πολλές τριαντάρες που γνωρίζω. Εκεί να δείτε δοκιμασία χαρακτήρα μέχρι να την κλείσετε χεχε.
Και κλείνοντας, για να παραφράσω τον Βασίλη και αν είστε κάποιος κλαψομούνης και παρεξηγηθείτε στα οργανά μου μια χαρα χωράει να γραφτείτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
hard_rocker
Ανώτερος
66
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Johny_2b, Sev7nxxx, elpotero και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2023
Δεν καταλαβαινω-και νομιζω και πολλοι αλλοι-τον λογο αυτης της φλύαρης αναλυσης.
Και κατι ακομα,αν ειχες διαβασει καλυτερα επρεπε να ξερεις οτι η Αννα φημιζεται για την πίπα της,επομενως το "περιμενα μετρια πιπα" ειναι μαλλον αστοχο.
10 Σεπτεμβρίου, 2023
Πολύ γουστάρω όταν βλέπω εδώ μέσα "άντρες" να πιστεύουν πως όλοι οι υπόλοιποι είναι αγοράκια, ναυάγια να πιστεύουν πως όλοι οι άλλοι είναι τιτανικός, λιοντάρια να πιστεύουν πως όλοι οι υπόλοιποι είναι γατάκια, mega fuckers να πιστεύουν πως όλοι οι άλλοι είναι άβγαλτα παρθενάκια, ομορφάντρες που πιστεύουν πως όλοι οι άλλοι είναι κουασιμόδοι, 25ποντους ψωλαράδες να πιστεύουν πως όλοι οι υπόλοιποι είναι καημένοι μικροτσούτσουνοι. Και φυσικά να πιστεύουν πως είναι αυτόκλητοι ινστρούχτορες που πρέπει κουνώντας μας το δάχτυλο να μας μεταλαμπαδέψουν την γνώση και την εμπειρία τους.
Όλοι στο ίδιο τσουβάλι είμαστε, έρμαια της σεξουαλικής εξάρτησής μας και της μουνοδουλίασης.

Στο κυρίως θέμα τώρα, πολύ καλή κριτική συμφωνώ απόλυτα με τον συναγωνιστή θα διαφωνήσω μόνο στο "Αρκετή κουβεντούλα με κοριτσίστικη απόχρωση από την πλευρά της" γιατί κατά την γνώμη μου και την εμπειρία μου μαζί της η Αννούλα έχει και επίπεδο και άποψη για συζήτηση σε πολλά και διάφορα θέματα, παρά το νεαρό της ηλικίας της.
review reaction 2 review reaction 1 Anna24, Nofucksgiven, dimigoall και 3 άλλα μέλη
10 Σεπτεμβρίου, 2023
Μπράβο συναγωνιστη. Ωραία τα έγραψες. Έχω πάρει την Άννα 2 φορές και ήταν ετσι όπως τα είπες. Γράφεις για άδειασμα στο στόμα και κατάποση και στην τιμή 150. Δεν χρεώνει έξτρα?
Εγώ δεν το επιχείρησα γιατί είμαι λάτρης του footjob και τη δεύτερη φορά τελείωσα στο κωλαράκι ?
review reaction 1 batist
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3