Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η συγκεκριμένη μου έδωσε την εντύπωση ότι την είχα δει πολλές φορές σε προηγούμενα τουρ και αναρωτήθηκα γιατί δεν την έχω πάρει. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες έχει βγει όπως είναι στην πραγματικότητα χωρίς επεξεργασία οπότε την έκλεισα γιατί μου άρεσε.
Τις κριτικές δεν τις είχα διαβάσει και τελικά δεν είχε μεγάλη απόκληση η εμπειρία μου. Έγινε το ραντεβού στην ώρα του στο ξενοδοχείο και πήγα με την πεποίθηση ότι θα περάσω καλά. Η κοπέλα είναι όμορφη σε σύνολο, φορούσε μόνο κιλότα όταν μπήκα στο δομάτιο ήταν λες και με περίμενε να την γαμήσω κατευθείαν.
Περάσαμε μερικά λεπτά με συζήτηση και παρατηρώντας τον χαρακτήρα της είδα ότι είναι τύπος που δεν θέλει πίεση. Δεν θα πω ότι μου ταίριαξε αλλά ούτε και ότι σκέφτηκα να ακυρώσω, τελος παντων στο μυαλο μου πριν πάω είχα να δώσω πόνο αλλά δεν ήταν κάτι το απαραίτητο.
Περνώντας στο σεξ, παρόλο που είχα αριστη στοματική υγιεινή δεν ενέδωσε πλήρως στα φιλιά, την γλώσσα την κράτησε μέσα. Από κει και πέρα όμως καθόλου δεν την πείραξε να με γλύψει στο σόμα. Πήρε με την σειρά από πάνω μέχρι κάτω τα ευαίσθητα σημεία και έκανε ότι κόλπα ήξερε. Στο τσιμπούκι δεν ξετρελάθηκα από την τεχνική αλλά το βλέμμα της ήταν καύλα.
Το σεξ άρχισε μετά από γλειφωμουνι κατά το οποίο έκανα ότι γούσταρα και ας ενοχλήθηκε. Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και μετά το κάναμε πλάγια. Είχα καιρο να κάνω κουταλωμα και μου άρεσε που της ήταν ευχάριστο. Εκεί ήταν και το τελευταίο ιντιμειτ κομμάτι. Στήθηκε στα τέσσερα και άρχισε να σοβαρεύει ο αγόνας. Με το χέρι της έδωσε να καταλάβω τι δεν είναι για φουλ στροφές και το σεβάστηκα αλλά όχι ότι την γάμησα με το μαλακό. Το πολύ μέτριες οι αντοχές της λοιπόν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει το χύσημο.
Για δεύτερο γύρο δεν είχαμε χρόνο αλλά δεν την ενόχλησε καθόλου να μου τον κρατάει στο στόμα μέχρι να λήξει η ώρα.
Η συνολική μου άποψη είναι ότι είναι μόνο για όσους θέλουν κάπως ήρεμες φάσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, xagnostos2006 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού