Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 18 10
Call-Girls
61268
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου...όπερ και εγένετο.
έχω νευράκια οπότε πάλι θα είμαι σύντομος.
στα 30 δεύτερα έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία (μάνει αι τέικ 1 2 0 ).
στο 4ο λεπτό σκόραρε εύκολα με το κέντρο της άμυνάς μου να μπάζει από παντού (φιλάς? εεεεε ναι - κοίταγμα απέναντι/φάτσα γύπα σε ύπνωση/πεταχτό φιλί στο μάγουλο - το πιο κοντινό που έφτασα ποτέ να σκοράρω).
30ο λεπτό, τεράστια ευκαιρία από μέρους της (προσπάθεια να τη γλύψω...νο νο...γουάι νο νο?...αι νο σαουερ, αι γκοου...γιες γιου γκοου/γιου φαουλ νο σάουερ-μι φάουλ? ).
31ο λεπτό ευκολάκι τελικά το 0-2 με χαλαρές πασούλες από κέντρο στη μικρή περιοχή κι εμένα να κοιτώ υπνωτισμένος (πάω να γλύψω - φουλ μυκητίαση - ας μην περιγράψω το συγκεκριμένο).
ημίχρονο.
46 με 65 πίεζε συνεχώς (με άκυρο στοματικό ΜΕ προφυλακτικό) μπας και συμβεί κάτι, όπου και δεν...οπότε μοιραία κάπου εκεί είχαμε το 0-3.
έκανα τρεις μαζεμένες αλλαγές μήπως γυρίσω το παιχνίδι αλλά έβαλα...σποράρ
κινήθηκε λίγο η ομάδα, αλλάξαμε κάτι πάσες αλλά η μυκητίαση είχε γεμίσει το χώρο...
τελικά στην αντεπίθεση έγινε το 0-4 καθώς αφήναμε πολύ κενό χώρο...
συμπερασματικά: ΔΕΝ.
επίσης η κοπέλα έχει πάρει 10 κιλά σίγουρα από τις φωτό.
τέλος και βασικότερο, ας μου πει το γραφείο (ισχύει μάλιστα για όλα τα γραφεία) τι θα πρέπει να κάνει κάποιος όταν η κοπέλες έχουν μυκητίαση(ας μην αναφερθώ σε άλλα).
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑ - ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ για τις καύλες ή/και τα 120.
Η ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΕΧΕΙ...
υγ
προτρέπω όλα τα γραφεία ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ (αν κάνουν και καμία) Ε
έχω νευράκια οπότε πάλι θα είμαι σύντομος.
στα 30 δεύτερα έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία (μάνει αι τέικ 1 2 0 ).
στο 4ο λεπτό σκόραρε εύκολα με το κέντρο της άμυνάς μου να μπάζει από παντού (φιλάς? εεεεε ναι - κοίταγμα απέναντι/φάτσα γύπα σε ύπνωση/πεταχτό φιλί στο μάγουλο - το πιο κοντινό που έφτασα ποτέ να σκοράρω).
30ο λεπτό, τεράστια ευκαιρία από μέρους της (προσπάθεια να τη γλύψω...νο νο...γουάι νο νο?...αι νο σαουερ, αι γκοου...γιες γιου γκοου/γιου φαουλ νο σάουερ-μι φάουλ? ).
31ο λεπτό ευκολάκι τελικά το 0-2 με χαλαρές πασούλες από κέντρο στη μικρή περιοχή κι εμένα να κοιτώ υπνωτισμένος (πάω να γλύψω - φουλ μυκητίαση - ας μην περιγράψω το συγκεκριμένο).
ημίχρονο.
46 με 65 πίεζε συνεχώς (με άκυρο στοματικό ΜΕ προφυλακτικό) μπας και συμβεί κάτι, όπου και δεν...οπότε μοιραία κάπου εκεί είχαμε το 0-3.
έκανα τρεις μαζεμένες αλλαγές μήπως γυρίσω το παιχνίδι αλλά έβαλα...σποράρ
κινήθηκε λίγο η ομάδα, αλλάξαμε κάτι πάσες αλλά η μυκητίαση είχε γεμίσει το χώρο...
τελικά στην αντεπίθεση έγινε το 0-4 καθώς αφήναμε πολύ κενό χώρο...
συμπερασματικά: ΔΕΝ.
επίσης η κοπέλα έχει πάρει 10 κιλά σίγουρα από τις φωτό.
τέλος και βασικότερο, ας μου πει το γραφείο (ισχύει μάλιστα για όλα τα γραφεία) τι θα πρέπει να κάνει κάποιος όταν η κοπέλες έχουν μυκητίαση(ας μην αναφερθώ σε άλλα).
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑ - ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ για τις καύλες ή/και τα 120.
Η ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΕΧΕΙ...
υγ
προτρέπω όλα τα γραφεία ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ (αν κάνουν και καμία) Ε
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Καί οι θεατές μαζί σου είναι.
σαν την Ζαποριζγια του Ντονεσκ εκτος εδρας στο Conference League ενα πραμα...κ να χανεις 2-0 στο ημιχρονο...
δεν υποφερεται λέμε !
Ε είστε μαζοχες
4-0και όχι 0-4 έπρεπε ναλέει.
αν μπορεί ο antmin ας το αλλάξει
Ίσως ήσουν και σχετικά ευγενικός....