Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 3 10
Call-Girls 25913
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο χώρο της κοπέλας στο γνωστό γαμιστρωνα στη Συγγρού.με υποδέχτηκε με ένα μαύρο ολόσωμο διχτυωτο και αμέσως φιλί στο στόμα και γλωσσοφυλλο.πηγα για γρήγορο ντουζακι και ξεκίνησε ο αγώνας.εμφανιση είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες.στρογγυλο προσωπάκι ωραία μάτια μεγάλες βυζάρες που λόγω βαρύτητας πέφτουν λιγο.υπεροχο απαλό δέρμα μοσχομυριστο και πλήρως άτριχο σώμα.ηταν αρκετά λευκή γιατί όπως μου είπε δεν έχει παει παραλία και το σολαριουμ τη καίει.γενικα ήταν σαν Αγγλίδα τουρίστρια που ήρθε διακοπές στην Ελλάδα.συννενοηση άψογη με πολλυ καλά αγγλικά.μου είπε ότι ζούσε Ιταλία σε διάφορες πόλεις άρα μιλάει και ιταλικά.εχει όμως μια προφορά βλαχορωσσιδας η ουκρανης.υπεροχο χαμόγελο και διάθεση να περάσεις όμορφα.στα του αγώνα παίχτηκαν τρεις γύροι στη μιαμισι ώρα και τελείωσα και τις τρεις φορές.ξεκινησαμε με γλωσσοφυλλα και πίπα απλα δε τον περνει όλον μέσα τον επερνε μέχρι τη μέση.βεβαια αργότερα το διόρθωσε και έδωσε περισσότερο πόνο.περασμα και γλείψιμο αρχίδιων με δικιά μου υποδειξη αν και ήταν φρεσκοξυρισμενα και στη συνέχεια έκανε και ελάχιστο γλειφοκωλι.το τέλος ήρθε με δυνατο τσιμπούκι που κατέθεσα μεγάλη ποσότητα στις βυζάρες της που είναι πραγματικά τεράστιες και υπέροχες.μπανακι και έναρξη δευτέρου και τρίτου γύρου όπου έχυσα σε ιεραποστολικό και στη συνέχεια με αυτή από πάνω.στο ενδιάμεσο υπέροχο σοσιαλ αγκαλιές και διάφορα γλωσσοφυλλα.επισης η γκόμενα στο γαμησι επειδή ήμουν πρωτος της πελάτης και επειδή μου πε ο πουτσος μου την ερέθιζε στο σημείο τζι της με κέρασε άφθονο μουνοχυμα και πραγματικά το απολάμβανε.αρνητικο ίσως το ότι ζήτησε τα λεφτά μπροστά.μετα το τρίτο γύρο άλλαξε έβαλε μια ασπρη ρομπα και μου έκανε ένα πολλυ απλό μασάζ.ο χρόνος όμως είχε περάσει και έπρεπε να φύγω.τη χαιρέτισα με ένα γλωσσοφυλλο και έφυγα ανανεωμένος προς τη πολύβουη Λεωφόρος συγγρού.καλα να περνάτε και να γαματε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 05, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή